U bent hier:

't Vat

Welkom in 't Vat!
Sinds 2012 is 't Vat opgericht en sindsdien is het een begrip in de MFVR. Opgericht door en voor studenten, de huiskamer van het Onderwijscentrum. 

Op 12 september 2012 is in het onderwijscentrum ’t Vat geopend door prof. Dr. Gert-Jan Kleinrensink. Het PillsPlaza van toen werd gesloten en de 2 commissies die hierin actief waren, de Tapcommissie en de Barcommissie, werden samengevoegd tot de Barcommissie. 

Sindsdien is ’t Vat dé plek voor studenten om even bij te komen van het studeren. Van tosti’s tot een biertje, van cola tot een zakje chips, ’t Vat heeft voor ieder wat wils. Ook voor een gezellig kletspraatje of potje kaarten ben je in ’t Vat aan het juiste adres. Verder is ’t Vat ook 6 keer per jaar de plek voor de leukste borrels. 

Achter de bar van ’t Vat vind je de altijd enthousiaste leden van de Barcommissie. Zij staan voor je klaar als je een tosti of een biertje wil, een vraag hebt, of gewoon een leuk praatje wil maken. Ook zijn zij altijd bezig om ’t Vat leuk aangekleed te houden, het assortiment te verbeteren, hier promotie voor te maken en de leukste borrels te organiseren. Kijk ook zeker op de Facebook van ’t Vat om dit allemaal in de gaten te houden! 

Sinds de opening van ’t Vat is de functie assessor bar binnen de MFVR in het leven geroepen. Dit bestuurslid coördineert samen met de Quaestor van de MFVR de gang van zaken in ’t Vat. 

’t Vat is geopend van 11.00-18.00 op maandag tot en met donderdag en vrijdag van 11.00-14.30. Op woensdag is het vatavond en is ’t Vat zelfs tot 22.00 open! Je kunt dan gezellig mee eten en nog langer genieten van de sfeer in ’t Vat. 

Evenementen

 • Vateten: Pokébowl

  vandaag van 18:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
 • Weekend Weg

  19 tot 21 april 2024

  Bekijken
 • Co-cursus avond

  23 april 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken

Partners