U bent hier:

Assortiment

Ben jij ook benieuwd naar het assortiment van 't Vat? Dan ben je op de juiste plek!

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alles wat ’t Vat je te bieden heeft met zijn prachtige assortiment! Tijdens onze bardiensten verzorgen we graag tussen het studeren door een lekkere lunch of een drankje met een snack voor je!                                                                                                                                                                
Er is voor ieder wat wils: we hebben verschillende tosti’s en snacks, vele soorten frisdranken en een uitgebreid assortiment aan speciaalbier, die alle barcoleden enthousiast voor jullie klaarmaken of tappen. Ook hebben wij elke maand speciaal een ander Product én een ander Biertje van de Maand.

Iedere dag van de week hebben wij een hele mooie Vatdeal: op de eerste maandag van de maand hebben we altijd een speciale tosti. Dat is toch FanTostisch! Daarnaast kun je elke maandag bij ons terecht voor de ‘Shake de Week’ deal. Op dinsdag kan je de lunchdeal scoren (een drankje, een tosti en een snack voor 2 euro) en is er gratis fruit. Woensdagmiddag kan je genieten van ‘Breek de Week’ waarbij je alles 1+1 (!!) gratis krijgt. Donderdagmiddag krijgen de speciaalbier liefhebbers voor 1,50 een biertje en we sluiten de week af met een gratis drankje bij het Product van de Maand!

De leden van de barcommissie staan maandag t/m donderdag van 11:00-18:00 en op vrijdag van 11:00-14:30 klaar voor jou om de beste tosti’s te maken en de lekkerste biertjes te tappen.

Er is elke dag gratis thee en koffie in 't Vat en elke dinsdag en donderdag hebben gratis fruit en groente. Ook staat het je altijd vrij spelletjes te pakken uit de spelletjes kast of te vragen of er een wedstrijd of wii spel aangezet zou mogen worden op de Vattelevisie

Als je vragen hebt, kun je altijd de barcoleden achter de bar benaderen. Wij zijn te herkennen aan onze blauwe polo’s! Kom jij binnenkort gezellig lunchen of een drankje drinken in ’t Vat en genieten van dit fantastische assortiment?

Lieve groetjes,
De Barcommissie

Assortiment

 

Vatdeals

Evenementen

 • Vateten: Pokébowl

  nog bezig tot 19:00 uur

  Bekijken
 • Weekend Weg

  19 tot 21 april 2024

  Bekijken
 • Co-cursus avond

  23 april 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken

Partners