U bent hier:

Heerendispuut de NUL

XIe bestuur der Heerendispuut De NUL 

In een onderwijscentrum riekend van oestrogenen met een studievereniging waar Liefmans met ijsblokjes de spuigaten uitkomt, staat het Heerendispuut De NUL al meer dan 10 jaar fier en trots als een rots in de branding. 

De NUL biedt voor het schaarse mannelijke geslacht een unieke kans zich te verbroederen onder het genot van onbekrompen hoeveelheden halve liters Klok en een hoge abundantie van flessen port. Ons dispuut staat bekend om onze enerverende activiteiten, zowel binnen als buiten de mooiste rotstad van Nederland, en jaarlijks terugkerende decadente reizen ver voorbij de grenzen van de Benelux. 
Verder stelt De NUL zijn leden in staat connecties te leggen met medici van faculteiten door heel Nederland, wegens de goede connecties die het onderhoudt met de zusterdisputen. 

Naast dat de continuïteit van het dispuut en gezelligheid bij alle Heeren hoog in het vaandel staat, timmert menig Heer hard aan de weg om zijn artsenbul in ontvangst te mogen nemen. De NUL creëert door de florissante carrières van onze Heeren een divers netwerk voor onze studenten, co-assistenten, artsen en alumni, waar te allen tijde beroep op kan worden gedaan. In welke levensfase je je ook bevindt, een Heer van De NUL zal met zijn zwart-grijze das voor altijd welkom zijn bij de vele mooie borrels en fuifen die ons dispuut rijk is. 

Als je na het lezen van dit stuk geïnteresseerd bent (totaal begrijpelijk), slide in onze dm @heerendispuutdenul of stuur een mail naar abactis@hddenul.nl om meer te weten te komen over De NUL. Onze interesse valt te wekken door ware mannelijkheid te tonen, pils aan te bieden en vestjes te likken. Onthoud te allen tijde: De NUL staat op 0, daarna volgt de rest.

‘Miscemus utile dulci'
‘Laten wij het nuttige met het aangename verenigen’


v.l.n.r.: Koen Oepkes(Quaestor), Emiel Réz (Vice-praeses), Job Hoofs (Praeses), Ashwin Jadoenathmisier (Abactis) en Rutger van 't Klooster (Assessor)

Evenementen

 • Aanmelding Terrascrew!

  nog bezig tot 31 mei

  Bekijken
 • Barco- x Commissiebedanktborrel

  22 mei 20:00 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Batavierenrace: partycrew

  24 tot 26 mei 2024

  Bekijken

Partners