U bent hier:

Heerendispuut de NUL

IXe bestuur der Heerendispuut De NUL 

In een onderwijscentrum riekend van oestrogenen en een studievereniging waar Liefmans met ijsblokjes de spuigaten uitkomt, staat het Heerendispuut De NUL fier en trots als een rots in de branding. Met het 10 jarig bestaan viert het mooiste dispuut van Nederland dit jaar zijn tweede lustrum. Een lustrum die alle andere lustra op een high tea met opa en oma doet lijken. De NUL biedt voor het schaarse mannelijke geslacht een unieke kans zich te verbroederen onder het genot van onbekrompen hoeveelheden halve liters Klok en een hoge abundantie van flessen port. Ons dispuut staat bekend om onze enerverende activiteiten, zowel binnen als buiten de mooiste rotstad van Nederland, en jaarlijks terugkerende decadente reizen ver voorbij de grenzen van de Benelux. Naast dat de continuïteit van het dispuut en gezelligheid bij alle Heeren hoog in het vaandel staat, timmert menig Heer hard aan de weg om hun artsenbul in ontvangst te mogen nemen. De NUL creëert door de florissante carrières van onze Heeren een divers netwerk voor onze studenten, co-assistenten, artsen en alumni, waar te allen tijde beroep op kan worden gedaan. In welke levensfase je je ook bevindt, een Heer van De NUL zal met zijn zwart-grijze das voor altijd welkom zijn bij de vele mooie borrels en fuifen die ons dispuut rijk is. 

Als je na het lezen van dit stuk geïnteresseerd bent (totaal begrijpelijk), slide in onze dm of stuur een mail naar abactis@hddenul.nl om meer te weten te komen over De NUL. Onze interesse valt te wekken door ware mannelijkheid te tonen, pils aan te bieden en vestjes te likken. Onthoud te allen tijde: De NUL staat op 0, daarna volgt de rest.

‘Miscemus utile dulci'
‘Laten wij het nuttige met het aangename verenigen’


v.l.n.r.: Wouter van der Poel (Quaestor), Sil de Jong (Vice-praeses), Pim Hondebrink (Praeses), Thijs de Ruijter (Abactis) en Sjoerd de Haan (Assessor)

 

Evenementen

 • Kleding

  nog bezig tot 01 oktober

  Bekijken
 • Vateten: Wok & Poké Bowl

  28 september 18:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • Galabekendmakingsborrel

  04 oktober 20:00 tot 23:59 uur

  Bekijken

Partners