U bent hier:

Co-Raad

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Ben jij coassistent en wil je meer informatie over de coschappen, evenementen van de Co-raad of onderwijsinspraak? Lees dan snel verder!

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Wij zijn een commissie van 18 coassistenten, de Commissaris onderwijs externe en Assessor externe van het MFVR-bestuur. Op het gebied van onderwijs houden wij ons bezig met het evalueren en optimaliseren van de coschappen. 
Om dit te kunnen realiseren, hebben we op verschillende niveaus overleg. 
Enerzijds hebben we contact met coassistenten middels Co-Lunches voor feedback over de verschillende coschappen en coschaplocaties. 
Anderzijds hebben wij ook overleg met meerdere onderwijsorganen, waarin wij ons inzetten voor de coassistenten en daarbij het studentenperspectief inbrengen. Wij zijn onder andere betrokken met de discipline- en affiliatiecoördinatoren in het MCO en het KKF, het OSC, de MORE en verscheidende werkgroepen. 

Naast het optimaliseren van de coschappen, organiseren wij speciaal voor coassistenten verschillende activiteiten om de coschappen meer kleur te geven: Co-Cursus Avonden (CCA’s), Co-Avonden, Co-Borrels en ook sportactiviteiten. 
Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld ter ontspanning, maar bieden ook de mogelijkheid tot het delen van ervaringen, het vergroten van je sociale netwerk en het leren van onderbelichte of actuele onderwerpen die handig kunnen zijn in je coschappen. 

In het kader van diversiteit en inclusie proberen we een aangename, leerzame en een succesvolle periode van coschappen te verzorgen, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etniciteit en seksualiteit.

Op deze pagina vind je informatie over wat de Co-Raad precies inhoudt, onze werkzaamheden binnen het Erasmus MC en evenementen van de Co-Raad.

Evenementen

 • Aanmelding Terrascrew!

  nog bezig tot 31 mei

  Bekijken
 • Barco- x Commissiebedanktborrel

  22 mei 20:00 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Batavierenrace: partycrew

  24 tot 26 mei 2024

  Bekijken

Partners