U bent hier:

Co-Raad

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Ben jij coassistent en wil je meer informatie over de coschappen, evenementen van de Co-raad of onderwijsinspraak? Lees dan snel verder!

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Op het gebied van onderwijs houden wij ons bezig met het evalueren en optimaliseren van het onderwijs en de coschappen. Om dit te kunnen realiseren hebben we op verschillende niveaus overleg, zowel met de coassistenten zelf middels Co-Lunches en co-groepvertegenwoordigers, als met onderwijsorganen (discipline- en affiliatiecoördinatoren in het ODC en het KKF, het OSC, de MORE en verscheidene werkgroepen).

Om de coschappen meer kleur te geven, verzorgen wij een aantal keer per jaar speciaal voor coassistenten bedoelde activiteiten: Co-Cursus Avonden (CCA's) en Co-Borrels. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld ter ontspanning, maar bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het bijhouden/vergroten van je netwerk.

Met al deze activiteiten proberen we voor alle coassistenten een aangename, leerzame en succesvolle periode van coschappen te verzorgen.

Op deze pagina vind je informatie over wat de Co-Raad precies inhoudt, onze werkzaamheden binnen het Erasmus MC en evenementen van de Co-Raad.  Voor inhoudelijke informatie over de master geneeskunde verwijzen wij jullie graag door naar de facultaire website. Deze is te bereiken via: www.eur.nl/erasmusmc/erasmusarts2020.

Evenementen

 • Kleding

  nog bezig tot 01 oktober

  Bekijken
 • Vateten: Wok & Poké Bowl

  28 september 18:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • Galabekendmakingsborrel

  04 oktober 20:00 tot 23:59 uur

  Bekijken

Partners