U bent hier:

Barco-management

Barmanagement 2020-2021

Voorzitter - Vera Driedijk
Als Voorzitter van deze prachtige commissie is het aan mij om ervoor te zorgen dat alles soepeltjes verloopt. Zo houd ik het overzicht over alles wat er binnen de commissie gebeurt en moet gebeuren. Daarnaast leid ik de vergaderingen en doe ik regelmatig koffietjes met Joep om alle belangrijke dingen (en gossip) rondom ‘t Vat te bespreken. Ten slotte probeer ik iedereen aan te steken met mijn enthousiasme zodat wij de allerleukste activiteiten, zelfs nu, voor jullie kunnen organiseren. Aangezien ik (te) vaak in ’t Vat te vinden ben kun je mij altijd benaderen voor vragen, een praatje, het gezamenlijk appreciëren van kerstmuziek of als je heel graag wilt verliezen met Jenga…

Vice-voorzitter & Voorraden - Wessel van Poecke
Als vicevoorzitter van de mooie barcommissie is het mijn taak om voorzitter Vera te helpen waar nodig. Dit houdt in het helpen met aanvullen van de agenda voor vergaderingen, taken opnemen als Vera het druk heeft en natuurlijk helpen te zorgen dat alles soepel en gezellig verloopt binnen de barcommissie. Ook ben ik dit jaar hoofd van het mooie subgroepje voorraden. Samen met hen zal ik zorgen dat alle heerlijke biertjes, snacks en andere producten voor jullie op voorraad zijn in ’t Vat. Ook zijn wij met voorraden continu bezig om het assortiment voor jullie te verbeteren en leuke en lekkere producten toe te voegen. Dit doen we door onder andere 1 keer per maand opties aan te dragen voor product van de maand en fantostisch in de barco vergaderingen. Mocht je vragen hebben over de barcommissie of ’t Vat, ideeën hebben voor wat er in ’t Vat verkocht zou moeten worden of gewoon zin hebben om met mij het bier assortiment uit te proberen, ben ik vaak genoeg in ’t Vat te vinden! Je kunt me herkennen als de gast die in het vat staat, zegt dat hij weer college gaat kijken en dan binnen een kwartier weer terug is.

Secretaris - Maxim van Bragt
Ik vervul binnen de commissie de rol van secretaris. Als secretaris zorg ik ervoor dat er een rooster wordt gemaakt, zodat er iemand staat om de glazen te vullen en de tosti’s te bouwen. Verder heb ik de niet benijdenswaardige taak van notuleren die ik toch met zoveel mogelijk plezier in probeer te vullen. Door mijn Wit-Russische roots betreur ik dat er geen vodka in het Vat word geschonken, maar het ruime Vat assortiment heeft genoeg te bieden. Wees niet bang ik ben geen KGB-spion en voor een gezellige tijd kan je gerust bij min aankloppen!

Hoofd PR - Roos Carabain
Als hoofd promo van de mooiste commissie die de MFVR rijk is, houd ik me vooral bezig met activiteiten en de nieuwste producten van de barco promoten. Ik ben eindverantwoordelijk voor een groepje van 5 toppers, welke net als ik een passie hebben voor creatieve vormgeving. Wij gaan ons komend jaar extra inzetten om ieder geneeskunde student of lid van de MFVR te bereiken met wat wij als barco dit jaar te bieden gaan hebben. Tot mijn grote genoegen hebben wij als promotie team dit jaar nog een extra functie. Jullie is misschien al opgevallen dat de volledige huisstijl van de MFVR een totaal nieuwe look gekregen heeft. Als barco, en dus als gezicht van onze prachtige studentenbar, kunnen wij natuurlijk niet achter blijven. Ik zal dit jaar samen met de rest van mijn promogroep gaan werken aan een compleet nieuwe huisstijl van ‘t Vat. 
Maar, niet alleen vanwege mijn functie, maar ook vanwege alle gezelligheid ben ik ongelooflijk vaak te vinden in ‘t Vat. Schroom dan ook vooral niet mij te benaderen voor een drankje of een gezellig praatje!! Hopelijk tot snel!

Aankleding & Activiteiten - Emma Marie van Hemert
Als hoofd aankleding en activiteiten, en tevens ondertussen een inwoner van ‘t Vat, zorg ik ervoor dat zelfs onze fanatiekste borrel-bezoekers de avond nog zullen onthouden door middel van de leuke aankleding die ik samen met mijn subcommissie bij elkaar zoek om het thema van de avond compleet te maken. Bovendien is ‘t Vat de huiskamer van de geneeskunde studie en hoort bij een huiskamer ook een leuke en gezellige sfeer, en daarom houd ik me dus ook bezig met het decoreren van ‘t Vat. Als hoofd activiteiten hoop ik de commissie zo hecht mogelijk te maken en zo veel mogelijk activiteiten te organiseren met de Bar Commissie om zelfs in deze tijden nog genoeg gezelligheid te kunnen bieden aan iedereen die graag een tosti eet of borreltje drinkt samen met ons.. 

Assessor bar - Joep Neven
Mijn naam is Joep en ik ben dit jaar de Assessor bar van de MFVR. Dit is de jongste functie die onze vereniging rijk is en bestaat sinds de opening van ´t Vat in 2012. Als Assessor bar ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat er in ´t Vat gebeurt. Zo doe ik de bestellingen en draag ik samen met Roos de verantwoordelijkheid dat ´t Vat financieel gezond blijft. Samen begeleiden wij de Barcommissie, een groep enthousiastelingen die iedereen in ´t Vat voorziet van een hapje en een drankje. Zij bedenken elke maand een speciaal product dat alleen die maand te verkrijgen is en een aantal keer per jaar verzorgen zij een gezellige borrel op donderdagavond. Kom je ook snel een keertje langs?

Oud Barmanagement 

Barmanagement 2019-2020

  • Steef Boekholt - Voorzitter
  • Pim Hondebrink - Vice-voorzitter & Management aankleding
  • Sterre van Bommel - Secretaris
  • Luna Neleman - Management Promotie
  • Dominique Plak -  Management Voorraden
  • Britt Haug - Management activiteiten 
  • Maud Veen - Assessor bar

Partners