U bent hier:

Barco-management

Barmanagement 2021-2022

Voorzitter - Kim Le Noble
Komend jaar vervul ik de rol voorzitter van de 10e BarCommissie van de MFVR. Een ontzettend gezellige en hechte commissie. Als voorzitter van de BarCommissie is het mij de taak om de commissie levend te houden en om alles soepel te laten verlopen. Dit zodat iedereen zijn werk goed kan verrichten. Taken die hieronder vallen zijn tosti’s bouwen als het te druk wordt tijdens het tosti-spitsuur en iedereen van de commissie nabellen of ze veilig thuis zijn gekomen na onze borrel ;). Daarbij leidt ik onze maandelijkse vergaderingen en houd ik een wekelijks gesprek met onze lieve Assessor Bar om de wekelijkse gang van zaken te evalueren. Naast het aanspreekpunt zijn voor de commissie, hoop ik dit samen met de rest van management ook te kunnen zijn voor al onze lieve Vat gangers. Wij hopen de woonkamer van het onderwijscentrum komend jaar nog gezelliger, mooier en toegankelijker te kunnen maken. Als je ideeën hebt of gezellig een tosti wilt delen onder het genot van een potje Jenga, dan zie ik je hopelijk snel!! 

Vice-Voorzitter & Aankleding & Activiteiten - Bart van Hooijdonk
Als vicevoorzitter van de mooie barcommissie is het mijn taak om onze voorzitter te helpen waar nodig. Dit houdt in het helpen met aanvullen van de agenda voor vergaderingen, taken opnemen als Kim het druk heeft, natuurlijk helpen te zorgen dat alles soepel en gezellig verloopt binnen de barcommissie. Ook ben ik dit jaar hoofd Aankleding en Activiteiten. Samen met mijn 4 toppertjes van Aankleding shoppen we de leukste aankleding voor ‘t Vat, kleden we ‘t Vat aan voor iedere borrel en houden we het krijtbord up-to-date. Als Hoofd Activiteiten probeer ik de BarCommissie zo hecht mogelijk te maken door leuke activiteiten te organiseren met z’n allen. Kom gezellig een keer aanzetten in ‘t Vat, grote kans dat je me achter de bar aantreft!! 

Secretaris - Toon Nieuwpoort
Dit jaar ben ik de secretaris van de barco. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de roosters en voor de notulen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten die we als vrienden organiseren om een hechte band te krijgen. Naast dat ik mijn eigen taken heb als secretaris ben ik onderdeel van het subgroepje VO’raden en ben ik dus medeverantwoordelijk voor het assortiment van t’ Vat. 
Los van al deze taakjes vind ik het belangrijkste dat er een gezellige sfeer hangt binnen de barco, maar ook binnen t’ Vat. Daarom ben ik vaak te vinden bij breek de week of gewoon elke dag om m’n dagelijkse pizzatosti te eten. Dus als je me een keertje ziet, schroom dan niet om lekker aan m’n tafel te joinen voor een spelletje of een biertje, want ik ben altijd bai voor gezelligheid!

Hoofd Voorraden - Annika Dingenouts
Dit jaar leid ik één van de prachtige subgroepjes van de barcommissie; Voorraden! Wij zijn samen verantwoordelijk voor het hele assortiment van ‘t Vat: wij evalueren continu hoe we het assortiment kunnen blijven verbeteren en dat er natuurlijk altijd genoeg op voorraad is van alle lekkere biertjes, snacks en tosti’s. Mijn taak is om dit groepje zo goed mogelijk te begeleiden en met de Assessor Bar veel te sparren over alle producten. Daarnaast dragen wij elke maand opties voor het Product van de Maand en de Fantostisch aan in de barco-vergaderingen. We willen heel graag dat er voor iedereen wat wils is en kan genieten in ‘t Vat van ons diverse assortiment! Heb je zelf nog vragen, ideeën of gewoon zin in een gezellig potje Jenga of 30 seconds, kom lekker langs in ‘t Vat voor een praatje! Herkenbaar is mijn harde lach en dat ik altijd in ‘t Vat rond hobbel terwijl ik moet studeren ;) 

Hoofd PR - Bram Monkel
Binnen het Barco management vervul ik de functie van Hoofd Promo. Het is mijn taak om samen met het Promo team van 6 toppers ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van al onze activiteiten, evenals de nieuwste producten van ‘t Vat. De barco onderneemt veel initiatieven en de menukaart verandert regelmatig, dus ook als Promo zitten wij nooit stil. Het werk dat wij wekelijks met veel plezier verrichten zijn jullie vast al eens tegengekomen, bijvoorbeeld in de vorm van een poster in het OWC of een ludiek filmpje op de Instagram van ’t Vat. Het maken van deze posters en het beheren van de Instagrampagina (@tvat2012) behoren dan ook tot onze voornaamste taken. Dit jaar zetten wij ons extra in om deze promotie nóg beter te maken, in de hoop zo veel mogelijk studenten te trekken naar onze geliefde faculteitsbar.
Naast de functie als Hoofd Promo ben ik natuurlijk ook graag in ’t Vat te vinden om even lekker te socializen en te ontspannen. Ik sta daar elke keer weer open voor een gezellig praatje of een drankje, zeker ook om nieuwe mensen te leren kennen. Je kan mij altijd herkennen als die ene gast met een discutabel blond-rossige haarkleur en een compromisloze Brabantse tongval. Dus, kom je mij tegen? Deins dan vooral niet terug en hopelijk zie ik je snel!

Assessor Bar - Floor ten Have

Oud Barmanagement 

Barmanagement 2020-2021

 • Vera Driedijk - Voorzitter
 • Wessel van Poecke - Vice-voorzitter & Management Voorraden
 • Maxim van Bragt - Secretaris
 • Roos Carabain - Management Promotie
 • Emma van Hemert-  Management Aankleding en Activiteiten
 • Joep Neven - Assessor bar

Evenementen

 • Kleding

  nog bezig tot 01 oktober

  Bekijken
 • Vateten: Wok & Poké Bowl

  28 september 18:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • Galabekendmakingsborrel

  04 oktober 20:00 tot 23:59 uur

  Bekijken

Partners