U bent hier:

Barco-management

Barmanagement 2023-2024


V.l.n.r.: Olivier Zeeman (Hoofd Voorraden), Fleur Aulbers (Vice-Voorzitter en Hoofd Aankleding), Julia Breedveld (Voorzitter), Julie Bos (Secretaris), Joelle Veenstra (Hoofd Promo)

Voorzitter - Julia Breedveld
Lieve lezer, dit jaar mag ik met trots de rol van Voorzitter vervullen binnen de meest gezellige commissie die de MFVR rijk is: de BarCommissie! Mijn belangrijkste taak is het aansturen van de BarCommissie, zodat er iedere dag 2 BarCo-parels met een grote glimlach achter de bar staan om jullie te voorzien van een lekkere tosti, perfect getapt biertje of studie pauze-snack. Dit doe ik natuurlijk samen met mijn lieftallige management en als voorzitter probeer ik vooral op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de commissie gebeurd. Daarvoor plan ik zo nu en dan ook gesprekjes in met alle BarCo leden, om na te gaan hoe het met iedereen gaat. Daarnaast
doe ik regelmatig een koffietje met onze Assessor Bar vanuit het MFVR bestuur, om de zaken rondom ‘t Vat te bespreken en te evalueren. Dit deel ik achteraf met het hele prachtige management. Als voorzitter leid ik ook de BarCommissie vergaderingen, waarin we eens in de 2 maanden samen nadenken over nieuwe ideeën voor ‘t Vat en de aankomende borrels. Naast dat ik binnen de commissie het aanspreekpunt ben, hoop ik dat samen met mijn hele management ook te zijn voor alle Vatgangers. Voel je vooral vrij om naar mij toe te komen, ik sta altijd open voor een praatje, een spelletje, tips voor ‘t Vat of om samen een drankje te doen! Hopelijk zie ik jou snel in ‘t Vat!

Vice-Voorzitter en Hoofd Aankleding - Fleur Aulbers
Dit jaar mag ik mezelf Vice-Voorzitter en Hoofd Aankleding van de allerleukste commissie noemen. Na een geweldig eerste jaar achter de bar mag ik dit jaar met een fantastisch management helpen de reputatie van het geliefde Vat hoog te houden. Als vice-voorzitter ondersteun ik Julia waar ik kan, bij de vergaderingen, borrels en communicatie binnen de groep. Samen met mijn liefste Aankleding verzinnen we thema’s voor de borrels, versieren we ‘t Vat tot in de kleinste details en houden we het krijtbord up-to-date. Met feestdagen zoals kerst of in samenwerking met andere commissies toveren we met veel enthousiasme ‘t Vat om tot de gezelligste plek van het OWC. Ik geniet met volle teugen van de samenwerking met mijn lieve management, de leuke activiteiten die ik met mijn BarCommissie organiseer en de avonturen die we samen meemaken. ‘t Vat is echt als een huiskamer voor mij en ik vind het hartstikke gezellig om een praatje te maken. Geniet lekker van een tosti of een koud biertje en spreek me vooral aan :)

Secretaris - Julie Bos
Als secretaris van de BarCommissie hou ik me vooral bezig met de roosters voor de altijd gezellige BarCoBorrels en de bardiensten, die ik het liefst in een leuk kleurtje maak. Verder hoor je mij tijdens de super gezellige vergaderingen druk typen om de notulen bij te houden, die ik probeer op te vrolijken met een leuk dilemma en een grappige quote. Voor de gezelligheid sluit ik ook aan bij het mooiste subgroepje: Aankleding. Samen zorgen we ervoor dat 't Vat er altijd prachtig versierd uit ziet. Naast deze wat 'serieuzere' taken draait de BarCo voor mij vooral om gezelligheid: samen met onze lieve BarCo achter de bar, maar ook zeker voor de bar. Ik vind het dan ook altijd leuk om samen een tosti te eten of even te komen kletsen en als je een spannend potje jenga wil spelen moet je bij mij zijn! Voor mij is even (of per ongeluk toch wat langer) een kijkje nemen in 't Vat bijna een dagelijkse bezigheid, dus weet me te vinden! Tot in 't Vat!

Hoofd Voorraden - Olivier Zeeman
Hoi Vatgangers! Ik heb dit jaar het geluk om het mooiste subgroepje van de BarCommissie te mogen leiden, de Voorraden! Samen met mijn voorraden toppers ben ik verantwoordelijk voor het assortiment van ‘t Vat. Mijn taak is voornamelijk om dit gezellige groepje te leiden en veel te brainstormen met hen en de assessor bar om zo de voorraad van ‘t Vat op orde te houden. Bij onze maandelijkse vergadering met elkaar overleggen we met elkaar over alles wat met het assortiment te maken heeft, zo bespreken we wat voor nieuwe producten we willen toevoegen en wat het volgende product van de maand zal zijn. Ook bespreken we ideeën voor de volgende Fantostisch, die jij kan ophalen op de eerste maandag van de maand. Mijn doel dit jaar is dat iedereen zich welkom voelt in ‘t Vat, dat wil ik bereiken doordat iedereen een product heeft dat hij of zij lekker vindt. Dus mis jij nog iets in het assortiment, kom vooral langs voor een praatje en laat het me weten!

Hoofd Promo - Joelle Veenstra
Lieve iedereen, dit jaar mag ik mijzelf Hoofd Promo noemen van de BarCo. Dat is zeker iets waar ik trots op ben en ik heb heel veel zin om samen met de rest van mijn promo schatjes jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws van ‘t Vat. Op onze instagram (@tvat2012) posten we dingen zoals de Fantostisch, Product van de Maand en natuurlijk de promo voor de borrels. Daarnaast moet je ook zeker de insta in de gaten houden voor leuke filmpjes. Zelf ben ik ook vaak te vinden in ‘t Vat, dus kom vooral even langs om een praatje te maken of een drankje te doen. BarcoHoogh!!

Assessor Bar - Marieke van Spreuwel

Oud Barmanagement 

Barmanagement 2022-2023

  • Pelle ter Haar - Voorzitter
  • Fleur Pennings - Vice-voorzitter & Hoofd Aankleding
  • Alexander Pols - Secretaris
  • Job Hoofs - Hoofd Voorraden
  • Rosa van der Putte - Hoofd Promotie
  • Anne van der Sterren - Assessor bar

Barmanagement 2021-2022

  • Kim le Noble - Voorzitter
  • Bart van Hooijdonk - Vice-voorzitter & Management Aankleding en Activiteiten
  • Toon Nieuwpoort - Secretaris
  • Annika Dingenouts - Management Voorraden
  • Bram Monkel - Management Promotie
  • Floor ten Have - Assessor bar

Barmanagement 2020-2021

  • Vera Driedijk - Voorzitter
  • Wessel van Poecke - Vice-voorzitter & Management Voorraden
  • Maxim van Bragt - Secretaris
  • Roos Carabain - Management Promotie
  • Emma van Hemert - Management Aankleding en Activiteiten
  • Joep Neven - Assessor bar

Evenementen

  • JVT-3 Inschrijvingen

    nog bezig tot 04 augustus

    Bekijken
  • JVT-2 Inschrijvingen

    nog bezig tot 04 augustus

    Bekijken
  • Eurekaweek

    19 tot 21 augustus 2024

    Bekijken

Partners