U bent hier:

Onderwijs

Ben jij geïnteresseerd in het onderwijs van de opleiding Geneeskunde of ben jij nieuwsgierig naar de rol van de MFVR binnen het onderwijs? Dan ben jij hier op de juiste plek!

Beste studenten,

Binnen het Erasmus MC hebben studenten vele mogelijkheden tot inspraak op het gebied van onderwijs. Vanuit de MFVR nemen de Commissarissen onderwijs hierin de leiding, maar we doen dit zeker niet alleen. Samen met onze Jaarvertegenwoordigingen (JVT’s) en Co-Raad, als ook met andere partijen buiten de MFVR, behartigen wij de belangen van de studenten en leveren wij inspraak. Wij krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om colleges, vaardigheidsonderwijs, zelfstudieopdrachten en interactieve werkcolleges te evalueren met thema- of disciplinecoördinatoren. In de master evalueren krijgen we hierbij ook de mogelijkheid de coschappen te evalueren met affiliatiecoördinatoren. Ook zijn er studenten die direct contact hebben met het Onderwijs Service Centrum (OSC), medewerkers van Onderwijsbeleid en -advies (OBA), de opleidingsdirecteur of de (pro)decaan. Veel partijen zijn tevens betrokken bij de MORE, de centrale onderwijsvergadering voor studenten van het Erasmus MC.

De hele organisatie binnen het onderwijs is best ingewikkeld en vaak een warboel om te begrijpen voor een student die hier niet direct bij betrokken is. Wij nemen je daarom even mee in de wereld van onderwijs om wat meer duidelijkheid te scheppen. Hier leggen we uit welke partijen er allemaal betrokken zijn en met wie wij samenwerken. Voor verdere vragen en opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij de JVT’s, Co-Raad of direct bij ons, door te mailen naar onderwijs@mfvr.nl of even langs de bestuurskamer te gaan. Heel veel succes met studeren!

Liefs,
Annabelle Brand & Sem van Heteren
Commissarissen onderwijs van het 57ste bestuur der MFVR

Lees hier meer over onze samenwerkingen binnen het onderwijs

Evenementen

 • Week van het Onderwijs

  nog bezig tot 20 juni

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  20 juni 13:00 tot 16:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-feest: Strandfeest

  21 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners