U bent hier:

Samenwerken met de MFVR

Heeft u interesse om samen te werken met de MFVR? Hier vindt u meer informatie.

De Medische Faculteits Vereniging Rotterdam is de faculteitsvereniging van en voor studenten aan het Erasmus MC in Rotterdam. De vereniging is opgericht op 10 april 1967 en kent intussen circa 2300 leden. Het hart van de vereniging bestaat uit een acht-koppig bestuur en 300 actieve leden die zich in zetten in vele commissies en de twee disputen. Als faculteitsvereniging organiseren we elk jaar meer dan 100 activiteiten. 
Hier kunt u meer lezen over de MFVR, en haar geschiedenis.

Waarom samenwerken?
Bedrijven zijn essentieel voor de evenementen die we organiseren, zowel financieël als voor de extra mogelijkheden die ze toevoegen. Via ons is het mogelijk alle studenten van de faculteit te benaderen. De MFVR is een vertrouwde naam voor vele studenten. Uw bedrijfsnaam gebonden aan onze naam geeft studenten het zetje in de goede richting om uw bedrijf in de armen te sluiten. Daarbij leren de studenten u al vroeg kennen en de carrièrekansen die u te bieden heeft. 
Samen zorgen we voor een ambiteuze en leuke leeromgeving voor studenten. U biedt de studenten kansen tot persoonlijke ontwikkeling die wij niet kunnen bieden. Mogelijkheden voor de toekomst, mogelijkheden voor nu en leuke aanvullingen in het dagelijks leven. Samen zorgen we voor betere activiteiten, die dankzij u mogelijk zijn. Samen creeëren we de beste studenten!

Welke vormen van samenwerken bieden wij aan?

 • Participeren in evenementen
  Het participeren in evenementen is een van de promotie mogelijkheden voor uw bedrijf bij de MFVR. We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen waarbij u potentieël in contact kunt komen met de medische studenten. Deze evenementen verschillen van doelgroep voor één jaarlaag of voor studenten van alle jaarlagen zoals bij de BEEST-feesten. Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en creatieve mogelijkheden. Wij denken graag mee met u. 
  Afhankelijk van welke doelgroep en wat voor type diensten/producten of studenten u zoekt kunnen wij het bijpassende evenement voor u zoeken om u in contact te brengen met onze studenten. ​
  Het Medische Carrière Congres, de introductiedagen en coassistentenavond zijn onze grootste evenementen met een groot bereik. Meer informatie over deze evenementen kunt u hier vinden.
   
 • Naamsbekendheid
  Het is mogelijk op verschillende manieren naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Wij als MFVR faciliteren de opties om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Afhankelijk van uw voorkeur en het medium kunnen we uw bericht communiceren naar een kleine groep studenten tot aan onze 2300 leden. Denk hierbij aan onze website, de maandelijkse nieuwsbrief, directe emails naar onze leden, promotie in onze faculteitsbar 't Vat, de Almanak en onze sociale media. 
   
 • Promotie op het programma van evenementen
  Vele MFVR evenementen zijn dusdanig groot of van dusdanige duur dat wij het als MFVR van toegevoegde waarde vinden er een programmaboek bij beschikbaar te stellen. Zo hebben al onze reizen een programmaboekje beschikbaar met daarin alle deelnemers, het programma, handige informatie en toepasselijke adverteerders. Ook grote activiteiten zoals ons jaarlijkse gala en de ouderdag hebben een programmaboek.
  Elk evenement heeft een ander bereik en vaak ook een andere doelgroep. Wanneer u interesse heeft in een van de evenementen of interesse in het adverteren van meerdere programmaboekjes dan kunt u altijd met ons contact opnemen. We streven ernaar de advertertenties goed te laten passen bij het evenement en denken daarom graag met u mee. 

Andere mogelijkheden
De MFVR biedt vele mogelijkheden om in contact te komen met de medische studenten. Zoals hierboven genoemd zijn er mogelijkheden tot creeëren van naamsbekendheid digitaal of offline. Ook kunnen wij u in contact brengen met studenten op onze vele evenementen. 
De MFVR geeft u de mogelijkheid uw bedrijf te promoten door onze leden met uw product of diensten bekend te maken. Uiteraard zijn er te veel mogelijkheden om hier te bespreken en zullen ze niet altijd op wens aansluiten. Daarom denken wij graag mee. 
Wellicht heeft u meer interesse in het geven van een college aan een specifieke doelgroep en verzorgen wij voor u de promotie. Mogelijk heeft u op korte termijn studenten nodig om te werken bij een dienstverlener, wij kunnen mee denken om de oplossing te vinden voor uw probleem. Het is ook een mogelijkheid de MFVR te sponsoren op andere manieren, zoals t-shirts voor onze commissieleden, gadgets, goodies voor het gala en producten voor in onze studentenbar 't Vat. 

Neem hier contact met ons op!

Evenementen

 • Week van het Onderwijs

  nog bezig tot 20 juni

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  20 juni 13:00 tot 16:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-feest: Strandfeest

  21 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners