U bent hier:

Damesdispuut Infinitas

IXe Bestuur der Damesdispuut Infinitas

Damesch,

Waar heeren zijn en glazen plafonds gebroken moeten worden zullen wij als Damesdispuut zijn. Negen jaar zijn wij onderweg om onze vrouwen te verbinden, samen te brengen en tot het oneindige te groeien. Onderdeel zijn van een groep ambitieuze, mooie en hardwerkende vrouwen is het mooiste wat er bestaat. Beginnend in de studententijd zonder enig eind in zicht.
Geneeskunde doen we allemaal, wat je er mee doet is ieder zijn keus. Wij zorgen dat onze dames beroep kunnen doen op alle leden te allen tijde. Fier dat wij de mooiste stad van Nederland als terrein hebben in haar volle glorie, Rotterdam. De plek waar wonderen de wereld nog niet uit zijn en de mogelijkheden oneindig.

Wij staan bekend om onze liefde voor het vloeibare goud, sublieme diners, contacten door heel het land en oneindige verbroedering. Daarnaast zullen wij je meenemen de nachten in, memorabele momenten laten beleven en niet te vergeten je meeslepen door de minimaal zes jaar durende studie.

Dit alles gebeurt niet vanzelf, hier moet voor gewerkt worden. Bloed, zweet en tranen worden van ieder lid verwacht. Iedere dame zet zich, haar hart gevuld met louter liefde naar het dispuut, in voor haar medeleden. Illustere reizen, grootse activiteiten en verbazingwekkende tijden zullen voor ieder klaar staan. Facta. Non. Verba.

Wij zijn overal te vinden; in het OWC, de Instagram, Facebook of mail damesdispuutinfinitas@gmail.com.

 Initiatief wordt beloond en spijt komt altijd later. 

‘Audentes fortuna iuvat’
Wie waagt, die wint.
Het negende bestuur van Damesdispuut Infinitas der MFVR


v.l.n.r.: Julia Breedveld (Assessor interne), Kiki Tsiras (Abactis), Marieke Buis (Praeses), Zoë van Leeuwen (Quaestor) en Dila Doğan (Assessor externe). 

Evenementen

 • Lunchlezing 2.3

  06 december 12:30 tot 13:30 uur

  Bekijken
 • Vatavond x Disputen

  06 december 18:00 tot 23:30 uur

  Bekijken
 • DISCO activiteit

  08 december 12:00 tot 15:00 uur

  Bekijken

Partners