U bent hier:

Damesdispuut Infinitas

Xe Bestuur der Damesdispuut Infinitas

Damesch,

Waar heeren zijn en glazen plafonds gebroken moeten worden, zullen wij als Damesdispuut zijn. Inmiddels zijn wij al tien jaar onderweg om onze vrouwen te verbinden, samen te brengen en tot het oneindige te groeien. Onderdeel zijn van een groep ambitieuze, knappe en hardwerkende vrouwen is het mooiste wat er bestaat.

Geneeskunde studeren we allemaal, wat je er mee doet is ieder zijn keus. Fier dat wij de mooiste stad van Nederland als terrein hebben in haar volle glorie, Rotterdam. De plek waar wonderen de wereld nog niet uit zijn en de mogelijkheden oneindig.

Dit jaar bestaan wij tien jaar, wat betekent dat ons tweede lustrum gevierd wordt. Menig oud leden hebben zich verenigd en een lustrumcommissie gevormd. Zij organiseren verschillende activiteiten die niet snel vergeten zullen worden. Het belooft een EXCEPTIONEEL lustrum te worden.

Wij staan bekend om onze liefde voor wijn, onze sublieme diners, onze contacten door heel het land en onze oneindige verzustering. Samen beleven wij memorabele momenten tot diep in de nacht en ontwikkelen wij samen onze kennis vroeg in de collegebanken. Wij zorgen dat onze dames beroep kunnen doen op alle leden te allen tijde. Samen sterker door strijd.

Dit alles gebeurt niet vanzelf, hier moet voor gewerkt worden. Bloed, zweet en tranen worden van ieder lid verwacht. Iedere dame zet zich, haar hart van rood, zwart en  goud gevuld met louter liefde naar het dispuut, in voor haar medeleden. Illustere reizen, grootse activiteiten en verbazingwekkende tijden zullen voor ieder lid klaar staan. Facta. Non. Verba.

Zoek ons op in het OWC, de Instagram @damesdispuutinfinitas, Facebook of mail damesdispuutinfinitas@gmail.com. En neem vooral contact op.

Initiatief wordt beloond, geduld is geen schone zaak en spijt komt altijd later. 

 "Vivere sine desideriis"
Leef zonder spijt
Het tiende bestuur van Damesdispuut Infinitas der MFVR


v.l.n.r.: Sarah van de Bliek (Quaestor), Lina Gruncell (Vice-Praeses), Annelot Oostendorp (Praeses), Caitlyn Richter (Abactis), Sophie Ciere (Assessor). 

Evenementen

 • Vateten: Pokébowl

  vandaag van 18:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
 • Weekend Weg

  19 tot 21 april 2024

  Bekijken
 • Co-cursus avond

  23 april 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken

Partners