U bent hier:

Lid worden

Word lid van dé faculteitsvereniging van en door studenten aan het Erasmus MC in Rotterdam!

Inschrijven als nieuw lid bij de MFVR kan als je (aankomend) student bent aan het Erasmus MC. Lidmaatschap kost €15,- per jaar, maar het levert je ook veel op.
De jaarlijkse contributie bedraagt €15,- gedurende een periode van vijf jaar. Het zesde, zevende en achtste jaar lidmaatschap zijn gratis. Het totale bedrag van vijf jaar (à €75,-) zal in één keer geïncasseerd worden. 
Na afronding van je master wordt je automatisch ook inschreven voor het Alumninetwerk der Medische Faculteit Rotterdam. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens


Contactgegevens


Adresgegevens


Bankgegevens

Met het invullen van onderstaande gegevens en het aanvinken van de automatische incasso ga je akkoord met een eenmalige afschrijving van €75,- voor lidmaatschap. Je IBAN wordt in de volksmond je rekeningsnummer genoemd. Je BIC code is per bank hetzelfde: Voor ING is dit bijvoorbeeld INGBNL2A, voor de Rabobank RABONL2U en ABNANL2A voor ABN AMRO. 
Lid worden bij VvAA

Vliegende start maken met je zorg-carrière? Als VvAA-lid maak je voordelig gebruik van diensten die jou helpen tijdens én na je studie. En je hoort bij het netwerk van meer dan 130.000 zorgprofessionals in Nederland. Check alle voordelen op vvaa.nl/studentvoordeel.

Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden: Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar www.vvaa.nl/vereniging-vvaa.
* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar www.vvaa.nl/privacyverklaring.

De Geneeskundestudent

De Geneeskundestudent is de landelijke, onafhankelijke belangenbehartiger van ongeveer 15.000 geneeskundestudenten in Nederland.

Als je lid wordt van DG  dan geef je hiermee toestemming dat MFVR de volgende persoonsgegevens éénmalig met DG deelt: naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en emailadres. Je gegevens worden tevens opgenomen in het centraal bestand van de KNMG, welk ruim 59.000 artsen en studenten geneeskunde vertegenwoordigt. Bij de start van je coschappen wordt het gratis lidmaatschap van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) geactiveerd. Bij beëindiging van je studie geneeskunde stopt het lidmaatschap van De Geneeskundestudent automatisch.


Overig

Algemene voorwaarden

De MFVR kent algemene voorwaarden.


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.


Partners