U bent hier:

Participeren in evenementen

Het participeren in evenementen is een van de promotie mogelijkheden voor uw bedrijf bij de MFVR. We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen waarbij u potentieël in contact kunt komen met de medische studenten. Het Medische Carrière Congres, de introductiedagen en coassistenten avond zijn onze grootste evenementen met een groot bereik. Meer informatie over deze specifieke evenementen kunt u onder dit menu vinden. Overige evenementen geven wij u graag schriftelijk of mondeling meer informatie over op verzoek.

Medisch Carrière Congres

Een van de pijlers waar de MFVR op is gebaseerd, is die van educatie. Dit is een van de redenen dat wij jaarlijks het Medisch Carrière Congres organiseren. Het Congres wordt georganiseerd door en voor studenten om hen meer verbreding te bieden en hen hun carrièrekansen weer te geven. Zo zien de studenten meerdere perspectieven en komen ze in aanraking met veel verschillende specialismen. Studenten krijgen zo al vroeg tijdens hun studie de ruimte om een specialisme of richting in de geneeskunde te vinden die hen interesseert en hier meer informatie over te krijgen. Het Carrière Congres zal weer gehouden worden in november 2024 en is vooral door de ruim 1200 bachelor-studenten die het Erasmus MC rijk is een drukbezocht evenement. 
Voor bedrijven is er de mogelijkheid op het Congres te staan met een stand of op de website. Ook zijn er mogelijkheden om een workshop te geven. Om de mogelijkheden door te spreken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard staan wij open voor vele opties en creatieve aanvullingen!


Medische Carriere Congres in 2019

Introductiedagen

Eurekaweek
In augustus beginnen elk jaar ongeveer 420 nieuwe eerstejaars aan hun studie geneeskunde. Het begin van deze 6 jaar studententijd wordt ieder jaar weer traditioneel afgetrapt met de Eurekaweek, de introductieweek van de Erasmus Universiteit. Tijdens deze week organiseert een van onze commissies, de Facultaire Introductie Commissie, de introducerende activiteiten. Dit is om de faculteit zelf, de mogelijkheden bij de studie geneeskunde en de bedrijven die handig zijn voor studenten geneeskunde, beter te leren kennen. Voor veel bedrijven en verenigingen is deze week dan ook de week om nieuwe eerstejaars enthousiast te maken zich bij hen aan te sluiten. Tijdens deze week is ook het terras buiten de faculteit geopend, waar alle aankomend eerstejaars gedurende deze week te vinden zijn. Ze leren elkaar hier kennen in een ontspannen sfeer en kunnen gezellig een drankje met elkaar doen.
De MFVR biedt de mogelijkheid voor bedrijven tijdens deze introductiedagen kennis te maken met de eerstejaars middels een stand of een inleidend praatje. Ook zijn er meerdere promotionele mogelijkheden tijdens de Eurekaweek, zowel op het terras als tijdens de introducerende activiteiten. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. 


Eurekaweek in 2019

Eerste Collegedag
Op de eerstecollegedag starten alle 420 studenten met een introductie dag om elkaar én de faculteit te leren kennen. Deze dag wordt georganiseerd door de MFVR met behulp van de Eerstejaarscommissie. Deze studenten weten exact hoe het is om eerstejaars te zijn en hebben dan ook de ideale visie om de beste dag te organiseren. Deze dag bestaat uit colleges, elkaar leren kennen en workshops. Op deze dag is er de gelegenheid voor de studenten om kennis te maken met bedrijven via verschillende opties. Voor meer informatie over de opties, schroom niet om contact op te nemen. 


Eerste Collegedag in 2020

Coassistentenavond

Elk jaar wordt de jaarlijkse coassistenten avond  georganiseerd. Op deze avond krijgen coassistenten de mogelijkheid kennis te maken met verschillende specialismen en in gesprek te gaan met artsen, specialisten en bijzondere specialismen met daarna een gezellige afsluitende borrel. De coassistentenavond is altijd druk bezocht door ongeveer 100 tot 120 coassistenten en dus de perfecte mogelijkheid voor specialismen en bedrijven om in dialoog te komen met deze groep aankomend artsen. 
Voor bedrijven is er de mogelijkheid om tijdens de coassistenavond een workshop te organiseren of een stand te plaatsen op de afsluitende borrel. Wanneer u hierin interesse zou hebben, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de MFVR. 


Coassistentenavond in maart 2020

Evenementen

 • Aanmelding Terrascrew!

  nog bezig tot 31 mei

  Bekijken
 • Barco- x Commissiebedanktborrel

  22 mei 20:00 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Batavierenrace: partycrew

  24 tot 26 mei 2024

  Bekijken

Partners