U bent hier:

Huisvesting

Woonbron biedt in het kader van 'Project Nieuwe Oogst' woningen aan waarbij studenten van het Erasmus MC voorrang krijgen. Op deze pagina zullen de beschikbare woningen gepubliceerd worden.

Korte Dijkstraat 3B

Wonen bij wieken, molens en water! Wonen tussen Coolhaveneiland en Historisch Delfshaven met vele cafés en restaurants. Op loopafstand van openbaar vervoer en winkels. 

De studio bevindt zicht op de begane grond van het complex. De studio heeft een woon-/slaapkamer met open keuken (elektrisch koken). In de badkamer bevindt zich de toilet en de wasmachineaansluiting. In het complex is een algemene fietsenstalling aanwezig. Op de vloer ligt linoleum.

Oppervlakte woonkamer met open keuken: 25m2

Badkamer inclusief toilet: 4m2

Gezamenlijke fietsenstalling, geen eigen berging, geen buiten

De bruto huur per maand bedraagt € 520,18 (inclusief voorschotten voor water, elektra en stookkosten)

Voor deze woning is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk t/m 22 jaar. Huur voor huurtoeslag € 413,78.

Voorwaarde:

 • maximaal 1 persoon
 • leeftijd min. 18 jaar – max. 22 jaar
 • We sluiten met u een campuscontract af. Als bewijs dat u studeert willen we van u een officieel inschrijfbewijs van de studie ontvangen.

Als u interesse heeft kunt u zich via het e-mailadres aanbiedingdelfshaven@woonbron.nl aanmelden voor deze kamer t/m vrijdag 3 februari 2023.

De volgorde van de kandidaten wordt bepaald aan de hand van de volgorde van aanmelding per e-mail (graag uw telefoonnummer erbij vermelden waar we u op kunnen bereiken).

We zullen na de eerste aanmelding direct starten met het plannen van de bezichtiging.

 

Schoonderloostraat 94

In een pand aan de Schoonderloostraat 94 is per direct kamer beschikbaar!

In het pand zijn in totaal 6 onzelfstandige kamers aanwezig verdeeld over 3 etages. Het pand beschikt over 2 gemeenschappelijke keukens, 2 gemeenschappelijke badkamers en 3 gemeenschappelijke toiletten. De keukens en de badkamers bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. De gemeenschappelijke balkons zijn vanuit de keukens bereikbaar. De kamer (ca. 15 m2), gelegen op de 1e verdieping heeft ook een eigen keukenblokje en heeft blokverwarming. Op de vloer ligt zeil. De bruto huur per maand bedraagt € 306,24 (inclusief voorschotten voor water, gas, elektra en stookkosten)

Voor deze woning is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk t/m 22 jaar. Huur voor huurtoeslag € 238,84.

De woning is per direct beschikbaar!

Voorwaarde:

 • maximaal 1 persoon
 • leeftijd min. 18 jaar – max. 22 jaar
 • We sluiten met u een campuscontract af. Als bewijs dat u studeert willen we van u een officieel inschrijfbewijs van de studie ontvangen.

Als u interesse heeft kunt u zich via het e-mailadres aanbiedingdelfshaven@woonbron.nl aanmelden voor deze kamer t/m vrijdag 3 februari 2023.

De volgorde van de kandidaten wordt bepaald aan de hand van de volgorde van aanmelding per e-mail (graag uw telefoonnummer erbij vermelden waar we u op kunnen bereiken).

We zullen na de eerste aanmelding direct starten met het plannen van de bezichtiging.

Screening
Een onderdeel van de woningtoewijzing is een financiële screening en er kan een screening op overlast plaatsvinden. Werkt u hier niet aan mee of is het resultaat van de screening negatief, dan wordt de woning niet aan u verhuurd.

Bezichtiging aangeboden woningen
We organiseren voorlopig alleen persoonlijke bezichtigingen. Dit betekent dat u de woning zonder medewerker van Woonbron, bezichtigt. We zullen na de eerste aanmelding direct starten met het plannen van de bezichtiging.

De volgorde van de kandidaten wordt bepaald aan de hand van de volgorde van aanmelding per e-mail (graag uw telefoonnummer erbij vermelden waar we u op kunnen bereiken). Woonbron neemt maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers. We organiseren voorlopig alleen persoonlijke bezichtigingen. Dit betekent dat u de woning alleen, zonder medewerker van Woonbron, bezichtigt. We zullen na de eerste aanmelding direct starten met het plannen van de bezichtiging. Bent u na het bezichtigen van de woning nog steeds geïnteresseerd, dan willen wij z.s.m. de gevraagde documenten van u ontvangen. Wij wijzen de woning pas definitief toe, nadat de door u verstrekte gegevens door ons op juistheid zijn gecontroleerd. Mijn collega zal u telefonisch benaderen of de woning aan u wordt toegewezen.

Er worden eenmalige administratiekosten gevraagd van € 70,00. 

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

 • Een inkomensverklaring 2019 van de Belastingdienst, gratis te verkrijgen via telefoon 0800-0543 of te downloaden via https://mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/;
 • De loonstroken en of uitkeringsspecificaties van de afgelopen 3 maanden.
 • Heeft u geen inkomen dan neemt u de bankafschriften mee van de afgelopen 3 maanden;
 • De meest recente jaaropgave(n) van werkgever(s) of uitkeringsinstanties;
 • Een kopie van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs;
 • Een recent uittreksel van uw huidige en voorgaande adressen uit het bevolkingsregister van uw woonplaats, als u nu buiten de gemeente Rotterdam woont.

Indien voor u van toepassing, neemt u verder mee:

 • Een verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder, behalve als u van Woonbron huurt;
 • Een bankverklaring over de hypotheekbetalingen; 
 • Bewijsstukken van lopende schulden en betalingsregelingen. Van afbetaalde schulden uit het verleden dient u ook een betalingsbewijs te laten zien;
 • Werkgeversverklaring;
 • Een accountantsverklaring van het afgelopen jaar waaruit de hoogte van het inkomen blijkt en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (u bent zelfstandig ondernemer);
 • Brief ‘bericht studiefinanciering van Dienst Uitvoering Onderwijs (u studeert);
 • Heeft u een bewindvoerder? Neem dan de beschikking van de rechtbank mee! En een akkoordverklaring van uw bewindvoerder, dat u mag verhuizen;
 • Echtscheidingsconvenant.

Screening
Een onderdeel van de woningtoewijzing is een financiële screening en er kan een screening op overlast plaatsvinden. Werkt u hier niet aan mee of is het resultaat van de screening negatief, dan wordt de woning niet aan u verhuurd. Met uw reactie geeft u Woonbron toestemming op bij uw bank, werkgever en/of Belastingdienst te controleren of de door u aangeleverde documenten kloppen.
Vraag? Kijk op www.woonbron.nl
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stuur ons dan een bericht via Facebook of WhatsApp (06 83 90 98 55).
U kunt ons ook bellen op 088 966 00 00.
Disclaimer: Uw gegevens worden alleen gebruikt om te toetsen of u in aanmerking komt voor de woning.

Toestemming
Met uw reactie geeft u Woonbron toestemming om bij uw bank, werkgever en/of Belastingdienst te controleren of de door u aangeleverde documenten kloppen.

Evenementen

 • Eten bij de Arts

  08 februari 18:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • CultuurCo-activiteit

  09 februari 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken
 • Studiereis Bekendmakingsborrel

  16 februari 18:00 tot 23:30 uur

  Bekijken

Partners