U bent hier:

Huisvesting

Woonbron biedt in het kader van 'Project Nieuwe Oogst' woningen aan waarbij studenten van het Erasmus MC voorrang krijgen. Op deze pagina zullen de beschikbare woningen gepubliceerd worden.

Woning 1

Geitenkamp 19 en 21 in DELFT
Heb je altijd al in het bruisende Delft willen wonen? Wij zijn voor onze collega’s in Delft op zoek naar 2 studenten (< 23 jaar) voor 2 onzelfstandige woonruimtes op de Geitenkamp huisnummer 19 en 21. Deze woonruimtes hebben allebei een eigen slaapkamer van ca. 20m2 en hebben beide een eigen keuken, badkamer en toilet. Vanaf de Geitenkamp ben je in ongeveer 15 minuten fietsen in het centrum van Delft.

Huurprijs voor beide woningen: € 276,40

Afspraak maken om te bezichtigen?
Voor het maken van een afspraak om de woonruimtes in Delft te bezichtigen, kun je telefonisch contact opnemen met ons regiokantoor in Delft via telefoonnummer 088 966 00 00.

Woning 2

Schoonderloostraat 313 en 315
Wonen op het Coolhaveneiland dichtbij Historisch Delfshaven met vele cafés en restaurants. Op loopafstand van openbaar vervoer en winkels.Wij zijn op zoek naar 2 studenten voor 2 onzelfstandige woonruimtes in de Schoonderloostraat 313 en 315.

De woonruimtes liggen op de 4e verdieping, in het complex is geen lift aanwezig. Deze woonruimtes hebben allebei een eigen slaapkamer van ca. 20m2 en delen een gezamenlijke keuken, badkamer en toilet. De slaapkamers hebben een eigen ISTA-warmtemeter voor verwarming. De watermeter en elektrameter zijn gemeenschappelijk, voor de betaling van deze rekeningen maak je onderling afspraken. De meterkast en gemeenschappelijke fietsenberging bevinden zich in de onderbouw van het complex.

Beiden onzelfstandige woonruimtes zijn per direct beschikbaar.

Netto huurprijs: €272,27
Bruto huurprijs: €360,63
Voor deze kamer kan je GEEN huurtoeslag aanvragen. 

Voorwaarden:

 • Minimaal 1 persoon (per slaapkamer)
 • Leeftijd t/m 22 jaar

Heb je interesse dan kun je uiterlijk 14 mei een email sturen om je aan te melden voor de kamer naar aanbiedingdelfshaven@woonbron.nl met in het onderwerp 'aanmelden bezichtiging Schoonderloostraat 313 en 315’. De volgorde van de kandidaten wordt bepaald aan de hand van de volgorde van aanmelding per e-mail. (graag je telefoonnummer erbij vermelden waar we je op kunnen bereiken). 

Bezichtiging aangeboden woningen
De volgorde van de kandidaten wordt bepaald aan de hand van de volgorde van aanmelding per e-mail (graag uw telefoonnummer erbij vermelden waar we u op kunnen bereiken). Woonbron neemt maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers. We organiseren voorlopig alleen persoonlijke bezichtigingen. Dit betekent dat u de woning alleen, zonder medewerker van Woonbron, bezichtigt. We zullen na de eerste aanmelding direct starten met het plannen van de bezichtiging. Bent u na het bezichtigen van de woning nog steeds geïnteresseerd, dan willen wij z.s.m. de gevraagde documenten van u ontvangen. Wij wijzen de woning pas definitief toe, nadat de door u verstrekte gegevens door ons op juistheid zijn gecontroleerd. Mijn collega zal u telefonisch benaderen of de woning aan u wordt toegewezen.

Er worden eenmalige administratiekosten gevraagd van € 70,00. 

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

 • Een inkomensverklaring 2019 van de Belastingdienst, gratis te verkrijgen via telefoon 0800-0543 of te downloaden via https://mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/;
 • De loonstroken en of uitkeringsspecificaties van de afgelopen 3 maanden.
 • Heeft u geen inkomen dan neemt u de bankafschriften mee van de afgelopen 3 maanden;
 • De meest recente jaaropgave(n) van werkgever(s) of uitkeringsinstanties;
 • Een kopie van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs;
 • Een recent uittreksel van uw huidige en voorgaande adressen uit het bevolkingsregister van uw woonplaats, als u nu buiten de gemeente Rotterdam woont.

Indien voor u van toepassing, neemt u verder mee:

 • Een verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder, behalve als u van Woonbron huurt;
 • Een bankverklaring over de hypotheekbetalingen; 
 • Bewijsstukken van lopende schulden en betalingsregelingen. Van afbetaalde schulden uit het verleden dient u ook een betalingsbewijs te laten zien;
 • Werkgeversverklaring;
 • Een accountantsverklaring van het afgelopen jaar waaruit de hoogte van het inkomen blijkt en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (u bent zelfstandig ondernemer);
 • Brief ‘bericht studiefinanciering van Dienst Uitvoering Onderwijs (u studeert);
 • Heeft u een bewindvoerder? Neem dan de beschikking van de rechtbank mee! En een akkoordverklaring van uw bewindvoerder, dat u mag verhuizen;
 • Echtscheidingsconvenant.

Screening
Een onderdeel van de woningtoewijzing is een financiële screening en er kan een screening op overlast plaatsvinden. Werkt u hier niet aan mee of is het resultaat van de screening negatief, dan wordt de woning niet aan u verhuurd. Met uw reactie geeft u Woonbron toestemming op bij uw bank, werkgever en/of Belastingdienst te controleren of de door u aangeleverde documenten kloppen.
Vraag? Kijk op www.woonbron.nl
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stuur ons dan een bericht via Facebook of WhatsApp (06 83 90 98 55).
U kunt ons ook bellen op 088 966 00 00.
Disclaimer: Uw gegevens worden alleen gebruikt om te toetsen of u in aanmerking komt voor de woning.

Toestemming
Met uw reactie geeft u Woonbron toestemming om bij uw bank, werkgever en/of Belastingdienst te controleren of de door u aangeleverde documenten kloppen.

Partners