U bent hier:

Xanthe Drabbels

Vice-Praeses
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer, 

Met veel enthousiasme en passie stel ik mijzelf graag aan u voor als de Vice-Praeses van het 57ste bestuur van de MFVR. Mijn naam is Xanthe Drabbels. Ik ben eenentwintig jaar oud en ben opgegroeid in een Surinaams-Nederlands gezin in Zoetermeer samen met mijn tweelingzus en jonger zusje. Inmiddels woon ik in het mooie Kralingen in Rotterdam en heb ik mijn plekje daar gevonden.

Ik heb de afgelopen drie jaar geneeskunde gestudeerd in de mooiste stad van Nederland. Ik begon de studie tijdens de COVID-19 periode, waardoor het lastig was om contact te leggen met andere studenten. Door de MFVR heb ik niet het idee gehad dat ik iets gemist heb in mijn studententijd. In mijn tweede jaar heb ik de Eerstejaarscommissie mogen doen. In deze commissie heb ik een fantastisch jaar gehad en veel vrienden gemaakt. Afgelopen jaar heb ik mijn derde jaar van de studie geneeskunde afgerond. In dit jaar heb ik mijzelf ingezet voor het onderwijs als voorzitter van de Jaarvertegenwoordiging 3 commissie. 

Met mijn bachelor op zak en nog steeds vol passie voor de MFVR heb ik gesolliciteerd voor een bestuursjaar. Met trots kan ik zeggen dat ik de Vice-Praeses ben van het 57ste bestuur der MFVR. Ik kijk enorm uit naar aankomend jaar en de activiteiten die we gaan neerzetten. Als Vice-Praeses zal ik mij voornamelijk bezig houden met het beleid van de vereniging. Ook ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met de andere gremia binnen de faculteit en het ruimtebeheer. Daarnaast ben ik de voorzitter van het GERS bestuur. 

Naast mijn taken heb ik ook nog veel vrije ruimte die ik deels ga opvullen met mijn QQ-schap voor vijf superleuke commissies en anderzijds met het ondersteunen van mijn bestuur bij hun taken. 

Ik hoop veel van de leden te zien op de activiteiten en kan niet wachten om met iedereen een praatje te maken. Ik sta altijd open om even te kletsen of gezellig een spelletje te doen in ‘t Vat!

Xanthe Drabbels
h.t. Vice-Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
vice-praeses@mfvr.nl

Evenementen

 • JVT-2 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • JVT-3 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • Eurekaweek

  19 tot 21 augustus 2024

  Bekijken

Partners