U bent hier:

Marieke van Spreuwel

Quaestor / Assessor bar
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Marieke van Spreuwel en ik mag mij dit jaar niet alleen Quaestor, maar ook Assessor bar van het 57ste bestuur der MFVR noemen! Binnen deze mooie dubbelfunctie zal ik enerzijds gaan over alles wat ook maar een beetje met geld te maken heeft en anderzijds over alle zaken rondom ’t Vat. Ik ben twintig jaar oud, kom uit Breda en woon nu sinds twee jaar op kamers hier in Rotterdam.

In de Eurekaweek maakte ik voor het eerst kennis met de MFVR. Mijn papa en mama’s hebben me toen laten zien hoe leuk de vereniging is en wat er allemaal te beleven valt. Ik was super enthousiast en ben daarom in mijn eerste jaar meteen een commissie gaan doen: de Goede Doelen Commissie. Na een geweldig jaar was ik absoluut niet meer weg te slaan! Afgelopen jaar besloot ik mijn zinnen te zetten op de Eerstejaarscommissie (misschien herken je me nog wel als die leuke EJC-haai?) en ook hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Mijn MFVR-hart verlangde daarna nog steeds naar meer en een bestuursjaar was toen de logische vervolgstap.

Ondanks dat ik een beetje verscholen zit achter in de bestuurskamer, mag je me altijd naar buiten slepen om gezellig te kletsen of voor je favoriete drankje!

Liefs,

Marieke van Spreuwel
h.t. Quaestor / Assessor bar der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
quaestor@mfvr.nl / assessorbar@mfvr.nl

Evenementen

 • JVT-3 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • JVT-2 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • Eurekaweek

  19 tot 21 augustus 2024

  Bekijken

Partners