U bent hier:

Frederique Verbeek

Praeses
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam 

Lieve lezer,

Mijn naam is Frederique Verbeek, ik ben tweeëntwintig en ik heb net mijn bachelor afgerond. Met trots mag ik mij nu voorstellen als Praeses van het 57ste bestuur der MFVR. 

Vier jaar geleden kwam ik  aan in Rotterdam. Ik kom uit Naarden, dus opeens in zo'n wereldstad komen wonen was een grote overgang. In mijn eerste jaar ben ik meteen actief geworden bij de MFVR en vond ik mijn plekje in de ouderdagcommissie; heel leuk om een dag te mogen organiseren en de ouders onze faculteit te laten zien. Vol enthousiasme begon ik samen met mijn commissie met het organiseren van deze dag. Helaas kon de ouderdag door corona niet doorgaan, maar ik heb een super leuke tijd gehad. In mijn tweede jaar kwam ik in de galabalcommissie. Een gala organiseren voor zoveel mensen is niet iets wat ik had bedacht toen ik aan geneeskunde begon, maar het was geweldig!

Na deze twee commissies wilde ik graag nog meer doen. Ik heb toen besloten om te solliciteren voor het bestuur. Vanaf dat moment is het een achtbaan van gezellige activiteiten geweest. Als Praeses houd ik mij volgend jaar bezig met het functioneren van het bestuur en de vereniging als geheel. Verder ben ik ook het aanspreekpunt voor partijen buiten de faculteit.

Heb je ergens vragen over of wil je gewoon gezellig kletsen, loop dan vooral langs de bestuurskamer om een praatje te maken!

Liefs,

Frederique Verbeek
h.t. Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
praeses@mfvr.nl

Evenementen

 • Vateten: Pokébowl

  vandaag van 18:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
 • Weekend Weg

  19 tot 21 april 2024

  Bekijken
 • Co-cursus avond

  23 april 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken

Partners