U bent hier:

Sem van Heteren

Commissaris onderwijs externe
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Vol trots mag ik zeggen dat ik dit jaar de Commissaris onderwijs externe ben van het 57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam, ook wel de leukste van het hele land ;). Mijn naam is Sem van Heteren, 20 jaar oud en sinds een klein halfjaartje een Rotterdammer. Ik kom van oorsprong uit Sliedrecht, een klein dorpje vlakbij Dordrecht. Ik vind het erg leuk om te fitnessen in de sportschool en veel leuke dingen te doen met al mijn vrienden. Ik kan niet wachten op alle leuke dingen die dit bestuursjaar mij gaan brengen!

Ik begon met het studeren van geneeskunde tijdens de corona epidemie helaas :(. Hierdoor heb ik in mijn eerste jaar niet zoveel leuks meegekregen van het leven van een student in Rotterdam. In mijn tweede jaar was deze tijd over en kon ik lekker gaan genieten! Ik was in dit jaar deel van de Sportcommissie, ik kon in deze commissie mijn hobby perfect combineren met fantastische dingen organiseren! Het jaar hierna was ik vol trots lid van de Eerstejaarscommissie. Deze commissies hebben mij laten zien hoe leuk de MFVR is. Een jaar later mag ik deel uit maken van het bestuur van deze fantastische vereniging. Ik heb veel interesse in het onderwijs en ben enorm blij met mijn rol als Commissaris onderwijs externe.

Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het onderwijs in de master en de landelijke vertegenwoordiging van de geneeskundestudenten. Daarnaast heb ik het geluk dat ik drie hele leuke commissies mag begeleiden: de Co-raad, de BEEST-commissie en de StudentDocentCommissie. 

Je zal me aankomend jaar veel vinden in ‘t Vat en de bestuurskamer. Kom vooral langs als je zin hebt om even te kletsen of vragen hebt over onderwijs! Ik hoop jullie snel te zien ;) 

Tot snel!

Sem van Heteren
h.t. Commissaris onderwijs externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
onderwijs@mfvr.nl

Evenementen

 • Vateten: Pokébowl

  vandaag van 18:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
 • Weekend Weg

  19 tot 21 april 2024

  Bekijken
 • Co-cursus avond

  23 april 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken

Partners