U bent hier:

Julie Verstappen

Abactis
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Met enorm veel passie en enthousiasme stel ik me op deze pagina aan jullie voor als de Abactis van het 57ste bestuur der MFVR! Als Abactis ben ik het eerste aanspreekpunt van het bestuur voor alle leden en iedereen buiten deze vereniging en zal ik de meest mooie teksten op papier zetten voor allemaal verschillende verenigingen, websites en almanakken. Ik zal me dit jaar vooral bezig houden met de activiteiten, commissies, leden, (de fantastische maandmail) de Ampul, het onderhouden van de website en het beantwoorden van alle mails met vragen of leuke ideeën voor de vereniging!

Toen ik in Rotterdam aankwam als een kersverse 18 jarige besloot ik in mijn Eurekaweek, na aansporen van mijn enthousiaste intropapa’s, om te kijken wat de MFVR mij allemaal te bieden had. Ik ben langsgegaan bij de commissiemarkt en besloot me vol te storten op deze geweldige vereniging. In mijn eerste jaar was ik een trots lid van de Fotocommissie, waar ik echt vrienden voor het leven heb gemaakt, alle activiteiten heb mogen vastleggen en overal van heb kunnen meegenieten. Na dit jaar vol met de leukste activiteiten, besloot ik mij te richten op het daadwerkelijk organiseren van de grootste feesten en borrels als lid van de BEEST-commissie, een keuze waar ik een geweldig jaar aan heb overgehouden. Na deze twee commissies, waarin ik de leukste kanten van de vereniging heb mogen zien, is een bestuursjaar de kers op de taart!

Je kunt me herkennen als de vrouw die het meest dicht bij de deur zit, dus kom zeker even langs om hoi te zeggen en een praatje te maken, een tosti te doen in ’t Vat of ideeën over leuke dingen voor de vereniging te pitchen! Verder weet je dat je bij de juiste persoon bent als je iemand hoort opscheppen over hoe geweldig Scheveningen is of als je een zak M&M’s ziet staan!

Veel liefs en hopgelijk tot snel,

Julie Verstappen
h.t. Abactis der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
abactis@mfvr.nl 

Evenementen

 • JVT-3 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • JVT-2 Inschrijvingen

  nog bezig tot 04 augustus

  Bekijken
 • Eurekaweek

  19 tot 21 augustus 2024

  Bekijken

Partners