U bent hier:

Annabelle Brand

Commissaris onderwijs interne
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Annabelle Brand en ik ben dit jaar de Commissaris onderwijs interne van de MFVR. ik ben 19 jaar en ik ben geboren en getogen in ons mooie Rotterdam, Nesselande. Ik had nog niet genoeg gehad van de stad en besloot om er ook te gaan studeren. sindsdien ben ik er bijna elke dag te vinden geweest! 

Mijn tijd bij de MFVR begon met de gezellige ouderdagcommissie, waarmee ik de eerste fysieke ouderdag in een paar jaar mee heb kunnen organiseren! Ik was er nog lang niet klaar mee en heb dit jaar daarom de eerstejaarscommissie mogen versterken. Met deze toppers heb ik dit jaar het eerstejaarsweekend en de eerste collegedag georganiseerd. Toen begon het te kriebelen voor een bestuursjaar en heb ik besloten om te solliciteren voor het 57ste bestuur. Vol enthousiasme ga ik hier nu aan beginnen.

Ik ga met dit jaar bezighouden met de studenteninspraak in de bachelor en de faciliteiten. Ik ben hiermee verantwoordelijk voor de jaarvertegenwoordigingen. Daarnaast komt er dit jaar een nieuw curriculum aan, Erasmusarts2030, hier zal ik me ook mee gaan bezighouden.

Ik houd van kletsen, dus komt vooral langs in de BK en zeg hoi! Daarnaast ben ik altijd te porren voor een tosti pesto in het vat :) tot volgend jaar!

Lieve groet,

Annabelle Brand
h.t. Commissaris onderwijs interne der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
onderwijs@mfvr.nl

Evenementen

 • Aanmelding Terrascrew!

  nog bezig tot 31 mei

  Bekijken
 • Barco- x Commissiebedanktborrel

  22 mei 20:00 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Batavierenrace: partycrew

  24 tot 26 mei 2024

  Bekijken

Partners