U bent hier:

Bodi Winkler

Assessor externe
57ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Bodi Winkler, ik ben 20 jaar en ik zal dit jaar bestuurslid zijn van onze prachtige Medische Faculteits Vereniging. Geboren boven de Oude Haven en dus in het hart van Rotterdam, en de rest van mijn leven woonachtig in Zevenkamp, heb ik de allermooiste rotstad nooit verlaten. Wees dan ook niet verbaasd als er bij mij op zijn tijd een natte T uitfloept.

Als 18-jarige werd ik lid bij de MFVR en vrijwel direct voelde ik mij op mijn plek. Tegen een feestje zeg ik geen nee, dus na het EurekaWeek terras en de eerstejaarsborrel was ik verkocht. Echter kwam ik er in de loop der tijd achter dat de vereniging zo veel meer inhoudt. In de Goede Doelen Commissie leerde ik wat een impact wij met z’n allen kunnen hebben en tot de dag van vandaag ben ik ontzettend trots op de dingen die wij dat jaar neergezet hebben. In mijn tweede jaar organiseerde ik met de (allereerste) Weekend Weg Commissie een erg leuk actief weekend naar de Ardennen. 

Hierna besloot ik te solliciteren voor het 57ste bestuur der MFVR en aankomend jaar zal ik hierin met veel enthousiasme de functie Assessor externe vervullen! De bezigheden van de Assessor externe zijn het contact met externe partijen, de acquisitie voor en de juridische zaken van de vereniging. 

In de bestuurskamer zal ik een beetje verstopt zitten op het plekje helemaal achterin, maar laat dat je er niet van weerhouden om gezellig met me te komen kletsen of me uit de BK te sleuren voor een potje 30 seconds (als je durft ;)). Ik kijk ernaar uit!

Groetjes en tot snel!

Bodi Winkler
h.t. Assessor externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
assessorexterne@mfvr.nl 

Evenementen

 • Aanmelding Terrascrew!

  nog bezig tot 31 mei

  Bekijken
 • Barco- x Commissiebedanktborrel

  22 mei 20:00 tot 23:00 uur

  Bekijken
 • Batavierenrace: partycrew

  24 tot 26 mei 2024

  Bekijken

Partners