U bent hier:

Alumninetwerk

Ben je aan het einde van je lidmaatschap, al veel langer afgestudeerd, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de Faculteit Erasmus MC en de MFVR? Word lid van het Alumninetwerk der Medische Faculteit Rotterdam!

Ben je aan het einde van je lidmaatschap, al veel langer afgestudeerd, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de faculteit Erasmus MC? Geef je op voor het Alumninetwerk der Medische Faculteit Rotterdam! Het alumninetwerk is een plek waar je je oude studievrienden weer kan ontmoeten, je op hoogte blijft van de vereniging en je de mogelijkheid hebt om te netwerken met andere jaarlagen via georganiseerde netwerkevenementen.

Als je lid van het alumninetwerk zal je een zomer- en wintereditie van de nieuwsbrief ontvangen. In de nieuwsbrief staan updates over de vereniging, columns van huidige studenten en alumni en actueel nieuws over de opleiding Geneeskunde.

Daarnaast wordt er twee keer per jaar een borrel georganiseerd voor de alumnileden  in ’t Vat. ’t Vat is de huidige faculteitsbar in het Erasmus MC.

Word lid van het Alumninetwerk der Medische Faculteit Rotterdam!

Evenementen

 • Mastermarkt

  26 februari 16:30 tot 18:30 uur

  Bekijken
 • Cantus

  26 februari 20:00 tot 23:30 uur

  Bekijken
 • f.t. interesseborrel

  04 maart 19:00 tot 22:00 uur

  Bekijken

Partners