U bent hier:

Commissiecourant

21/08/2023

Lieve (aankomend) leden,

Weet jij al welke commissie jij volgend jaar wil doen? Op 26 september vindt de Commissiemarkt plaats. Hier kom je alles te weten om een goede keuze te maken over welke commissie jij volgend jaar wil doen! Ben je nu al nieuwsgierig naar welke commissies er allemaal zijn en wat zij precies doen? Lees dan hier de commissiecourant! 

Algemene informatie over een commissie doen

Elk jaar kun je je rond eind september aanmelden voor een commissie. De meeste commissies bestaan uit 8 commissieleden uit verschillende jaarlagen. Het is de perfecte gelegenheid om studenten uit meerdere jaren te leren kennen. Je leert om goed samen te werken en hoe je grote evenementen organiseert. En bovenop dit alles vind je een leuke groep medestudenten om van alles mee te ondernemen in je studententijd!

Vragen?

Heb jij vragen over hoe het is een commissie te doen? Spreek dan vooral een bestuurslid aan in de bestuurskamer aan 't Vat of tijdens de Eurekaweek in een roze shirt! Ze zitten bomvol ervaring en weten je snel op weg te helpen. We zijn ook altijd te bereiken via mfvr@mfvr.nl en onderwijs@mfvr.nl.

Partners