U bent hier:

Word lid bij de MFVR!

08/07/2022

Lieve aankomende eerstejaars studenten van het Erasmus MC,

Wij heten jullie van harte welkom bij de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam. Wij zijn de faculteitsvereniging van en door EMC-studenten die zich inzet voor het onderwijs, educatie en daarnaast uiteraard gezelligheid. De vereniging wordt geleid door een acht-koppig bestuur van geneeskunde studenten en al onze meer dan 100 activiteiten worden georganiseerd door onze 27 enthousiaste commissies. De MFVR kenmerkt zich door een grote diversiteit aan activiteiten. Wij proberen alle studenten van onze faculteit een zo fijn als mogelijke studie- en studententijd te bezorgen. Dit is terug te zien in verschillende sportactiviteiten, buiten en binnenlandse reisjes, lezingen, symposia, feesten en in onderwijsinspraak in elke jaarlaag. Ook bieden wij velen opties om de verschillende carrièremogelijkheden te verkennen. De carrière-evenementen brengen studenten in contact met bedrijven en artsen die hen meer kunnen vertellen over de vele mogelijkheden die studenten hebben als ze afstuderen en hen perspectief te verbreden.  

Meld je hier aan bij de MFVR!

Wat zijn nou de belangrijkste redenen om bij ons lid te worden? Allereerst krijg je met jouw MFVR-lidmaatschap behoorlijk wat korting op jouw lesboeken en studiematerialen. Verder kan jij meedoen aan al onze activiteiten en kan jij een plekje zoeken in een van onze commissies! Wil jij nou weten welke er allemaal zijn? Check dan onze commissie courant.  Bij ons kan je vrienden vinden voor tijdens jouw studie of misschien zelfs voor het leven. En mocht je nou jouw lunch zijn vergeten of zin hebben in een drankje? Dan ben je iedere dag van harte welkom in onze faculteitsbar ’t Vat!

Kortom, meld je vanaf nu aan! Kom ons gezellig bezoeken tijdens de Eurekaweek of tijdens een van jouw eerste dagen op onze prachtige faculteit. Verder wensen wij jullie heel veel plezier en succes tijdens de studie!

Check hier de commissie courant!

Partners