U bent hier:

In Memoriam Kim Guis

04/05/2021

Dinsdag 13 april hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat vierdejaars geneeskundestudent Kim Guis recentelijk is overleden.

Uit de woorden van docenten, begeleiders en studenten die een rol hadden in het leven van Kim, blijkt dat zij zeer enthousiast en erg gedreven was. Dit bleek ook uit haar betrokken mentorschap voor een eerstejaars studiegroep. Deze rol vervulde ze met veel passie.

Studenten die behoefte hebben aan een gesprek naar aanleiding van het overlijden van Kim kunnen altijd terecht in de bestuurskamer of contact opnemen met de studieadviseurs van Geneeskunde (studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl).

Mocht je graag steun willen betuigen aan de ouders van Kim dan kun je ze een kaartje sturen. Het adres is gedeeld in jullie studentenmail.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Kim en we wensen hen veel sterkte toe. 

Partners