U bent hier:

UWV Werkbezoek

09/11/2020

Beste studenten,

Ben jij geïnteresseerd om buiten het curriculum een kijkje te nemen in het sociale vlak van de gezondheidszorg? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Op 17 november van 13:00-14:30 uur is het werkbezoek verzekeringsgeneeskunde bij het UWV.

Het UWV heeft samen met de MFVR een leuk en informatief programma voor jullie samengesteld. Verzekeringsartsen Jetske, Maurits en Roshni nemen je mee in de dagelijkse werkzaamheden, in de opleiding Verzekeringsgeneeskunde en beweegredenen om te werken bij UWV.

Om het zo interactief mogelijk te houden, zouden we graag vooraf wat vragen willen ontvangen, zodat we daar tijdens het werkbezoek aandacht aan kunnen schenken. Deze kan je aangeven bij je inschrijving voor het evenement.

Schrijf je hier in!

We hopen je te zien op 17 november!

Met vriendelijke groet,
UWV Sociaal Medische Zaken

Partners