U bent hier:

Medische Carrière Congres

06/11/2020

Op woensdag 2 december zal het Medische Carrière Congres plaatsvinden met dit jaar als thema het brein en neurologie. Het zal een dagvullend programma worden met een symposium, workshops, een informatiemarkt en een (online) netwerkborrel. Om 09.00 begint het symposium, wat ongeveer tot 13:00 zal duren. 's Middags zijn er twee rondes met workshops, van 13:30-14:30 uur en van 15:30-16:30 uur. Hiertussen kun je in rondes naar de infomarkt. 's Avonds begint de netwerkborrel om 20:00 uur. 

Het symposium zal bestaan uit verschillende lezingen waarin verschillende perspectieven worden belicht rondom het brein. Op de MFVR-site staat de inhoud van de lezingen wat verder uitgelegd.

Je kunt je inschrijven voor 1 workshop per ronde, dus in totaal 2. Op de MFVR-site staan alle workshops die gegeven worden en wat elke workshop inhoudt.

Bij de informatiemarkt staan ervaringsdeskundigen van allerlei specialismen en vakgebieden binnen de geneeskunde, dus daar kun je een kijkje nemen om je alvast te kunnen oriënteren op de mogelijkheden na de studie. 

Als afsluiter zal er nog een online netwerkborrel worden gegeven. Hierbij kun je (onder het genot van een hapje en drankje) de aanwezige specialisten het hemd van het lijf vragen.

Klik hier om meer te weten en om een kaartje te kopen!

We hopen jullie allemaal te zien op 2 december!

Veel liefs,
De Medische Carrière Commissie

Partners