U bent hier:

Masteronderzoek kinderchirurgie/neonatologie

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Masteronderzoek
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Masteronderzoek
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

MASTERONDERZOEKER GEZOCHT

Ben jij student Geneeskunde, binnenkort toe aan je masteronderzoek en geïnteresseerd in kinderchirurgie of kindergeneeskunde? Voor een van de onderzoeken naar het onderwerp necrotiserende enterocolitis (NEC) zoeken wij een enthousiaste masteronderzoeker. Het betreft een unieke samenwerking tussen de afdelingen Kinderchirurgie en Neonatologie, om zo alle aspecten van de te kunnen belichten. Het project zal zich focussen op de lange-termijn gevolgen van NEC en de invloed ervan op neurocognitie. We bieden je een leuk masteronderzoek met variatie aan taken en een zeer enthousiast begeleidend team. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, stuur mij dan vooral een mail: c.imren@erasmusmc.nl.

Partners