U bent hier:

Meelopen verzekeringsarts

Bedrijf
UWV
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Verzekeringsgeneeskunde
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.werkenbijuwvalsarts.nl/werken-als-arts

Omschrijving

Heb jij al langer interesse in de verzekeringsgeneeskunde? Loop dan mee met een verzekeringsarts!

Ben je nieuwsgierig wat het werk als verzekeringsarts bij UWV precies inhoudt? We nodigen je van harte uit om eens een dagje langs te komen op een locatie bij jou in de buurt. Ook in de tijd van het coronavirus staat de verzekeringsgeneeskunde niet stil. Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar rene.debeer@uwv.nl

Neem hier contact op via e-mail!
 

Werken bij UWV
Bij het UWV heb je oog voor de hele mens binnen zijn sociale context. Je kijkt veel verder dan ziekte, je kijkt naar de mens als geheel. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde toekomst van de cliënt. Je werk heeft grote impact op iemands dagelijkse leven. De uitkomst van een sociaal-medische beoordeling door de verzekeringsarts en arbeidsdeskundige van UWV kan dus grote gevolgen hebben voor iemands werk, financiën en toekomst.

Partners