U bent hier:

Vrienden van de MFVR

Ben je aan het einde van je lidmaatschap, al veel langer afgestudeerd, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de MFVR? Word Vriend van de MFVR!

Ben je aan het einde van je lidmaatschap, al veel langer afgestudeerd, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de MFVR? Geef je op als vriend van de MFVR! Vrienden van de MFVR is een plek waar je je oude studievrienden weer kan ontmoeten, je op hoogte blijft van de vereniging en je de mogelijkheid hebt om te netwerken met andere jaarlagen via georganiseerde netwerkevenementen.

Als je vriend wordt van de MFVR zal je een zomer- en wintereditie van de nieuwsbrief ontvangen. In de nieuwsbrief staan updates over de vereniging, columns van huidige studenten en alumni en actueel nieuws over de opleiding Geneeskunde.

Daarnaast wordt er twee keer per jaar een borrel georganiseerd voor de Vrienden van de MFVR in ’t Vat. ’t Vat is de huidige faculteitsbar in het Erasmus MC.

Wij zijn momenteel bezig met het opzetten van de Vrienden van de MFVR. De eerste activiteit zal 20 mei plaatsvinden! Op 20 mei zullen vijf (oud-)geneeskunde studenten in gesprek gaan over de verschillende aspecten van de studie Geneeskunde door de jaren heen. Het panel zal bestaan uit studenten uit verschillende jaren, van de eerste lichting in 1967 tot aan een huidige eerstejaars. Meld je hier aan!

Word lid van Vrienden van de MFVR!

Partners