U bent hier:

Kortingspas

Als MFVR hebben we je naast onze drie pijlers nog veel meer te bieden! Dit jaar zijn we namelijk bezig geweest met de MFVR-kortingspas. Hiermee kun je overal in de stad leuke kortingen scoren op diverse producten. Op dit moment zijn we druk bezig met het uitbreiden van de pas, dus stay tuned voor nog meer goede deals! Hieronder kun je de eerste deals vinden!

De Koffiejongens
25% korting op losse bestellingen én abonnementen. Voor de kortingscode, zie onderstaande afbeelding.

Swapfiets
€19,50 korting bij het afsluiten van een nieuw abonnement bij Swapfiets! Voor de kortingscode, zie onderstaande afbeelding.

Doppio Wytemaweg
15% korting op koffie, op vertoon van je Erasmus MC pas!
 

ReMedI
20% korting op internationale boeken en 10%* korting op Nederlandse Boeken ('binnen de bestelperiode, hierbuiten 5%) via deze link!
 

TentamenTrainingen
Hulp nodig bij het leren voor je tentamen? Boek je training bij TentamenTrainingen.nl!
Schiet je al in de stress wanneer je nadenkt over de aankomende tentamens en kun je wel wat hulp gebruiken? Geen zorgen! De docenten van TentamenTrainingen.nl zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent. Samen met onze docenten bespreek je de lastigste onderwerpen en oefen je met tentamenvragen.
Maar dat is niet alles! Als lid van MFVR ontvang je altijd 20% korting op je trainingen. Haal je na de training het tentamen niet? Krijg je geld terug via de unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie.
Boek nu met 20% MFVR-korting! 

Slim Academy
1 maand gratis op een abbonement en 15% korting op losse samenvattingen via onderstaande kortingscodes en klik op onderstaande afbeelding!

Polaberry
20% korting bij Polaberry, op vertoon van bewijs van lidmaatschap bij de MFVR. Op=op, geldt alleen voor de eerste 20 leden!

 

Evenementen

 • Eten bij de Arts

  08 februari 18:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • CultuurCo-activiteit

  09 februari 19:00 tot 21:00 uur

  Bekijken
 • Studiereis Bekendmakingsborrel

  16 februari 18:00 tot 23:30 uur

  Bekijken

Partners