U bent hier:

Ellen Kremer

Commissaris onderwijs externe
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Eindelijk is het zover en mag ik vol trots zeggen dat ik Commissaris onderwijs externe ben van het 56ste bestuur der MFVR. Mijn naam is Ellen Kremer en na mijn bachelor eindelijk zo goed als afgerond te hebben, sta ik te popelen om te beginnen. Ik kom uit het midden van het land, Utrecht. En hoewel ik daar met pijn vertrok, heb ik inmiddels toch mijn Utrechtse hartje laten varen en ben ik van de stad Rotterdam gaan houden. Het liefste sport ik de hele week. Vandaar ook dat ik me direct op mijn plek voelde binnen de Skicommissie en Sportcommissie van de MFVR.

Mijn jaren bij de Skicommissie en Sportcommissie hebben mij laten zien wat voor moois de MFVR allemaal kan brengen. Ik vond zelfs ten tijde van COVID twee vriendengroepen, die ik hopelijk mijn hele leven zal meenemen. De MFVR verbaasde me in hoe open iedereen voor elkaar staat en er voor iedereen iets leuks is te doen. Ik wist het direct, van deze vereniging wil ik bestuur zijn. Nu gekozen als 56ste bestuur der MFVR kan ik niet met meer enthousiasme mijn jaar als Commissaris onderwijs externe ingaan.

Aankomend jaar zal ik me voornamelijk bezighouden met de master Geneeskunde, de Co-Raad en alles wat op landelijk niveau in de onderwijswereld speelt. Ook de begeleiding van de befaamde Barcommissie zit in mijn takenpakket.

Mocht je vragen hebben over een van de dingen die ik doe, of gewoon veel zin hebben om te kletsen, zoek me dan vooral op in ’t Vat of de bestuurskamer! Ik vind het altijd leuk te kletsen over wat dan ook!

Veel liefs,

Ellen Kremer
h.t. Commissaris onderwijs externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
onderwijs@mfvr.nl

Evenementen

 • Week van het onderwijs

  12 tot 16 juni 2023

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  15 juni 17:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-strandfeest

  16 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners