U bent hier:

Vera Driedijk

Assessor interne
55ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Ruim 20 jaar geleden ben ik geboren in het altijd rustige Zeeland. Na 18 leuke jaren tussen de polders kon ik niet wachten om te vertrekken naar de grote stad en stond ik te popelen om te beginnen aan het grootse avontuur “de studie geneeskunde”. 
Vanaf het moment dat ik het Onderwijscentrum binnenstapte heb ik geen seconde getwijfeld over mijn studiekeuze. Over de invulling van mijn studentenleven was er echter wel een korte twijfel. Maar toen ik bekend werd met de MFVR op het befaamde Eurekaweekterras was ik verkocht. Al in mijn eerste jaar begon ik als actief commissielid bij de Barcommissie. Dit vond ik zo leuk dat ik er nog een jaartje Barco-management aan vast heb geplakt. Toen kwam de vraag wat mijn volgende stap was binnen de MFVR… 

Nu mag ik al 4 maanden met trots vertellen dat ik aankomend jaar onderdeel zal zijn van het 55ste bestuur der MFVR. In dit bestuur ben ik de Assessor interne. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle commissies en de promotie van de vereniging. Daarnaast ben ik een van de vertrouwenspersonen. 

Ik heb er ontzettend veel zin in dat ik aankomend jaar mijn enthousiasme en creativiteit kwijt mag binnen deze vereniging. Mocht je vragen hebben, met iemand willen praten of zin hebben in een drankje of spelletje in ‘t Vat? Aarzel niet en zoek het blije ei in de deuropening van onze bestuurskamer!

Liefs, 

Vera Driedijk
h.t. Assessor interne der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam 
assessorinterne@mfvr.nl

Partners