U bent hier:

Steef Boekholt

Praeses
55ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam 

Lieve lezer,

Mijn naam is Steef Boekholt en dit jaar mag ik mijzelf Praeses van 55ste bestuur der MFVR noemen. Ik ben twintig jaar oud en kom uit, schrik niet, Amsterdam. Gelukkig heb ik de juiste keuze gemaakt en ben ik in de mooiste Rotstad van Nederland komen studeren.
Mede dankzij de MFVR is Rotterdam in de afgelopen drie jaar echt mijn thuis geworden.

In mijn eerste jaar viel ik als lid van de Barcommissie direct in een warm bad, cliché maar waar. Ik leerde het studentenleven kennen en ging ook in Rotterdam wonen. Dat leidde ertoe dat ik in het tweede jaar van mijn studie zelfs voorzitter van deze prachtige commissie ben geworden. Een jaar waarin ik dankzij de MFVR een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt. In het derde jaar besloot ik iets anders te doen en deel te nemen aan twee van de vele GERS-projecten die wij in Rotterdam hebben: EARP en VCMS. Nu moet je weten dat ik op de snijzaal werk, waar mijn chirurgische interesse is gewekt. Deze twee GERS-projecten sloten hier logischerwijs mooi bij aan.

Na een jaar wat anders gedaan te hebben begon het toch te kriebelen. Ik besloot te solliciteren voor het 55ste bestuur der MFVR. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Als Praeses ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van het bestuur en voor de vereniging in het algemeen. Daarbij vorm ik het aanspreekpunt voor partijen buiten de faculteit.

Schroom niet om komend jaar de bestuurskamer naast ’t Vat in te lopen! Ik vind het altijd gezellig om een praatje te maken. Vooral Ajax-fans zijn altijd welkom!

Lieve groet,

Steef Boekholt
h.t. Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
praeses@mfvr.nl

Partners