U bent hier:

Sjoerd de Haan

Assessor externe
55ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Beste lezer,

Mijn naam is Sjoerd de Haan, ben 21 jaar oud en ben geboren in het wonderschone Oegstgeest. Halverwege mijn eerste jaar besloot ik dit prachtige dorp te verlaten om te verhuizen naar de mooiste rotstad van Nederland en woon hier ondertussen al meer dan 2 jaar. 

Vanaf mijn eerste jaar ben ik actief geweest bij de MFVR en heb in dat jaar met veel plezier bij de barcommissie gezeten. Het jaar daarna heb ik getracht een geweldige Eurekaweek te organiseren voor geneeskunde met de FIC. Helaas had corona andere ideeën en ging de EW totaal niet door zoals we ons dat voor ons zagen. Desondanks hoop ik dat we de eerstejaars van toen toch een warm welkom op onze faculteit hebben kunnen geven! Het laatste jaar van m’n bachelor heb ik doorgebracht in het bestuur van Heerendispuut De NUL, een van de twee disputen van de MFVR. 
Toen het einde van mijn bachelor in zicht kwam moest ik eens gaan bedenken wat ik in het jaar daarna wilde gaan doen. Mijn oog is toen gevallen op het bestuur van de MFVR en hier ben ik, tot mijn grote vreugde, gelukkig voor gekozen! Ik kijk erg uit naar mij een jaar in te mogen zetten voor jullie. Mijn functie voor komend jaar is Assessor externe. Dit houdt in dat ik mij bezig zal houden met het contact met externe partijen en samenwerkingen tussen de MFVR en externe partijen.

Je kunt me komend jaar vaak vinden in de bestuurskamer en in ’t Vat. Kom dan ook vooral langs om een praatje te maken of een drankje te doen, daar ben ik altijd voor te porren!

Groetjes,

Sjoerd de Haan
h.t. Assessor externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
assessorexterne@mfvr.nl 

Partners