U bent hier:

Veerle Joosting

Praeses
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam 

Lieve lezer,

Mijn naam is Veerle Joosting en dit jaar zal ik de functie van praeses op mij nemen in het 56ste bestuur der MFVR. Ik ben tweeëntwintig jaar en kom oorspronkelijk uit Voorburg. Nu woon ik inmiddels alweer bijna 3 jaar in het mooie Rotterdam.

In mijn eerste jaar kwam ik na een geweldige Eurekaweek met allemaal nieuwe vrienden bij de MFVR terecht. Hier voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik ben bij de Studiereiscommissie gegaan en heb daar allemaal leuke nieuwe mensen leren kennen. Helaas kon door corona onze reis niet doorgaan. Met de leuke ervaringen uit mijn Eurekaweek in mijn achterhoofd ben ik vervolgens in mijn tweede jaar bij de Facultaire Introductie Commissie gegaan en heb ik in mijn derde jaar de jaarvertegenwoordiging versterkt. In al deze commissies heb ik echt vriendschappen voor het leven gemaakt.

Na al deze commissies bij de MFVR wilde ik meer betekenen voor de vereniging en begon een bestuursjaar toch wel heel aantrekkelijk te klinken. Ik wilde mijn MFVR leven namelijk echt niet opgeven. Na mijn sollicitatie heb ik geen moment spijt gehad en ik kijk enorm uit naar alle avonturen komend jaar. Als praeses ben ik verantwoordelijk van het functioneren van het bestuur en de vereniging als geheel. Daarbij ben ik het aanspreekpunt voor partijen buiten de faculteit.

Spreek me vooral aan als je me ziet en kom gezellig langs in ‘t Vat en de bestuurskamer. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje!

Lieve groet,

Veerle Joosting
h.t. Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
praeses@mfvr.nl

Evenementen

 • Week van het onderwijs

  12 tot 16 juni 2023

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  15 juni 17:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-strandfeest

  16 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners