U bent hier:

Joep Neven

Assessor interne / Assessor bar
54ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Joep Neven en ik ben ruim 21 jaar geleden geboren in het Zuid-Limburgse dorpje Stein. Na de basisschool verhuisde ik naar Bunde, een plek die zo’n 12 km verderop ligt. Hier wonen mijn ouders tot op de dag van vandaag nog steeds en hier ontvlucht ik in het weekend zo nu en dan de drukte van het bruisende Rotterdamse stadsleven. 

Toen ik mijn vwo-diploma haalde, voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Geneeskunde in Maastricht leek me maar niks, dus viel de keuze op Rotterdam; een stad waar ik tot dan toe nog maar 1x was geweest. Mijn eerste jaar hier moest ik flink wennen en ben ik op een haar na niet gestopt met de studie geneeskunde. Aan het einde van dit turbulente jaar maakte ik voor het eerst echt kennis met de MFVR; ik ging mee op gidsenweekend en was gids tijdens de Eurekaweek. Hier werd ik warm ontvangen en ik voelde me helemaal op m’n plek. Na twee jaar commissie-ervaring in de EJC en FIC waagde ik de stap om te solliciteren voor het 54ste f.t.-bestuur van de MFVR. Op 20 mei kwam het verlossende bericht dat ik deel mocht gaan uitmaken van dit geweldige achttal!

11 september zijn we gewisseld en dus mag ik me eindelijk h.t. Assessor interne / Assessor bar van de MFVR noemen! Ik zal me een jaar lang gaan bezighouden met de promotie van de vereniging, commissies, activiteiten en ’t Vat. Dus heb je een vraag over wat de MFVR binnenkort op de planning heeft staan of trek in een befaamde tosti uit ’t Vat? Trek me dan gerust eens aan m’n kraag en dan praat ik je met veel enthousiasme bij over mijn leventje binnen de MFVR!


Veel liefs,

Joep Neven
h.t. Assessor interne / Assessor bar der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam 
assessorinterne@mfvr.nl

Partners