U bent hier:

Lars van Prooijen

Commissaris onderwijs interne
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Lars van Prooijen en ik ben dit jaar de Commissaris onderwijs interne (COI) van de MFVR. Ik ben 18 jaar oud, geboren in Rotterdam en opgegroeid in de Hoeksche Waard. Ik zat op de middelbare school in Rotterdam Zuid, dus Geneeskunde studeren in Rotterdam was voor mij een heel logische keuze. Eentje waar ik nog geen spijt van heb gehad!

Ondanks dat ik binnenkwam in, laten we zeggen, het gekste jaar ooit, voelde ik me meteen thuis bij geneeskunde en de MFVR. Na twee jaar studeren, waarin ik een jaar JVT'er en een jaar DISCO-lid ben geweest, besloot ik te solliciteren voor het bestuur. Ik mag nu al een tijdje met trots zeggen dat ik deel uitmaak van het 56ste bestuur der MFVR.

Dit jaar ga ik me vooral bezighouden met de studenteninspraak in de bachelor en het nieuwe curriculum Erasmusarts 2030. Dit doe ik samen met de Jaarvertegenwoordigingen. De JVT's en ik horen heel graag jullie mening om het onderwijs te verbeteren!

Ik ben dit jaar veel te vinden in 't Vat of in de bestuurskamer. Kom vooral eens een praatje maken of daag me uit voor een potje Rummikub.

Lieve groet,

Lars van Prooijen
h.t. Commissaris onderwijs interne der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
onderwijs@mfvr.nl

Evenementen

 • Week van het onderwijs

  12 tot 16 juni 2023

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  15 juni 17:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-strandfeest

  16 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners