U bent hier:

Nikki Bakker

Assessor externe
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Nikki Bakker, ik ben 20 jaar en heb net mijn bachelor afgerond. Met trots mag ik mezelf voorstellen als de Assessor externe van het 56e bestuur van de MFVR. Ik ben geboren in Capelle aan den IJssel (dus kan mezelf bijna een echte Rotterdammert noemen), maar ben daarna verhuisd naar Arnhem met mijn ouders, tweelingzus en broertje. Omdat ik hier al snel genoeg van had, ben ik meteen na de middelbare school op kamers gegaan in de mooiste stad van Nederland. Hier woon ik met veel plezier alweer ruim 3 jaar.

Meteen in mijn eerste jaar werd ik actief lid bij de MFVR. Ik ben toen begonnen in de Medische Carrière Commissie en kwam er daar achter dat de MFVR het plekje was waar ik me thuis voel in Rotterdam. Omdat dit zo goed beviel ben ik vervolgens in de galacommissie gegaan en heb ik het jaar daarna met de lustrumcommissie een prachtig lustrum georganiseerd. Na al deze commissies was het tijd om mijn bachelor af te ronden, maar al snel merkte ik dat ik nog niet lang niet klaar was met de MFVR en heb ik daarom gesolliciteerd voor het 56e  bestuur. Tot mijn grote plezier ben ik hier de Assessor externe geworden en ik kijk enorm uit naar dit grote avontuur. Als Assessor externe zal ik me voornamelijk bezig houden met het contact met externe partijen en de acquisitie van de MFVR.

Je kunt me aankomend jaar vaak vinden in de bestuurskamer en op alle activiteiten die de MFVR rijk is. Ook al zit ik in de bestuurskamer aan het bureau helemaal achterin, ik heb altijd zin in een spelletje of praatje. Vooral als het over voetbal, rap of musicals (maar eigenlijk alle muziek) gaat kun je bij mij zijn! Tot slot ben ik gek op de Slimste Mens, dus als je het aandurft om een potje tegen me te spelen, zoek me dan vooral op.

Tot snel!

Nikki Bakker
h.t. Assessor externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
assessorexterne@mfvr.nl 

Evenementen

 • Week van het onderwijs

  12 tot 16 juni 2023

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  15 juni 17:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-strandfeest

  16 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners