U bent hier:

Annika Dingenouts

Quaestor
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Lieve lezer,

Mijn naam is Annika Dingenouts en ik zal dit jaar het mooie plekje van Quaestor in het 56ste bestuur der MFVR mogen bekleden, wat betekent dat ik voor alle geldzaken van de vereniging verantwoordelijk ben. Ik ben twintig jaar oud en geboren en getogen in Etten-Leur in de allermooiste provincie die het land rijk is. 

Met mijn zachte G moest ik erg wennen in Rotterdam, maar toch koos ik voor op deze prachtige faculteit en in deze prachtige stad geneeskunde te gaan studeren. In mijn Eurekaweek kwam ik als eerst in contact met de MFVR; ik kwam terecht in een enorm warm bad met fantastische mensen, activiteiten, mogelijkheden en momenten. Ik ben toen lid geworden van de allereerste Musicalcommissie en dit smaakte naar alleen maar meer. Ik ben op kamers gegaan met ontzettend veel leuke huisgenootjes en ben toen het studentenleven helemaal ingerold.  In mijn tweede jaar ben ik bij de Barcommissie gegaan en was ik niet meer weg te slaan bij de MFVR. Na nog een jaartje Barcomanagement én onderdeel te mogen zijn van de elfde lustrumcommissie, wilde ik alleen nog maar meer. 

Ik ben elke dag in om lekker te kletsen in ’t Vat, tosti’s te eten, spelletjes te doen en ga zo maar door. Je kan me herkennen aan mijn bos krullen en keiharde lach ;).

Liefs,
Annika Dingenouts

Annika Dingenouts
h.t. Quaestor der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
quaestor@mfvr.nl

Evenementen

 • Week van het onderwijs

  12 tot 16 juni 2023

  Bekijken
 • MORE-onderwijsprijs

  15 juni 17:00 tot 20:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-strandfeest

  16 juni 17:00 tot 23:00 uur

  Bekijken

Partners