U bent hier:

Bram Monkel

Abactis
56ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Beste lezer,

Met veel enthousiasme en gedrevenheid mag ik mij aan jullie voorstellen als de Abactis van het 56ste bestuur der MFVR! Als Abactis ben ik de man van het geschreven woord én het centrale aanspreekpunt van het bestuur. Onder andere ontferm ik mij over de commissieleden en activiteiten, schrijf ik de Ampul, beheer ik de website, beantwoord ik dagelijks de mail van leden en externe partijen en sta ik klaar voor elke vraag die jij maar kan bedenken!

Tijd voor een anekdote dan. Inmiddels ben ik al vijf jaar onderweg als student. Na drie jaar in Eindhoven mijn energie te steken in de bachelor Industrial Design, vond er een ware carrièreswitch plaats naar het bij ons o-zo-bekende Geneeskunde. Hier kwam ik door mijn lieftallige Eurekaweek ouders gelijk in aanraking met de MFVR en alle super interessante commissies die daarbij horen.

Na even oriënteren was de keus voor mij duidelijk en even later kon ik mijzelf als eerstejaars trots een BarCo-lid noemen. Vanuit hier rolde ik steeds verder de studie en vereniging in, iets waar ik nogsteeds erg dankbaar voor ben. Na een jaar had ik de smaak nog goed te pakken en kreeg ik de kans een doorstart te maken binnen de commissie als Barco-management. In mijn tweede jaar mocht ik vanuit deze functie vaak samenwerken met het 55ste bestuur. In tandem met mijn enthousiasme voor de MFVR wist deze samenwerking dan uiteindelijk ook het spreekwoordelijke ijzer te smeden tot mijn drijfveer om een bestuursjaar te doen.

Naast mijn functie als Abactis ben ik natuurlijk ook met regelmaat in ’t Vat of daarbuiten te vinden om even lekker te socializen en te ontspannen. Ik sta daar elke keer weer open voor een gezellig praatje of een drankje, zeker ook om nieuwe mensen te leren kennen of belangrijke vriendschappen te onderhouden. Je kan mij altijd herkennen als die ene gast met een discutabel blond-rossige haarkleur en een compromisloze Brabantse tongval. Dus, kom je mij tegen? Deins dan vooral niet terug en hopelijk zie ik je snel!

Bram Monkel
h.t. Abactis der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
abactis@mfvr.nl 

Evenementen

 • Wissel-ALV

  nog bezig tot 01:00 uur

  Bekijken
 • BEEST-feest

  27 september van 22:00 tot 04:00 uur

  Bekijken
 • Co-sportactiviteit

  05 oktober 19:00 tot 20:00 uur

  Bekijken

Partners