U bent hier:

Medisch Interfacultair Congres 2022 zoekt nieuwe bestuursleden!

08/03/2021

Medisch Interfacultair Congres 2022 zoekt nieuwe bestuursleden!

Wat houdt het in?
Samen met zeven andere Geneeskunde studenten uit Utrecht en Rotterdam ga je een landelijk medisch congres organiseren voor geneeskunde studenten. Tijdens dit congres bied je lezingen en workshops door inspirerende personen uit de medische wereld aan. Naast de bijzondere band die je met je mede-bestuursleden opbouwt, ontwikkel je ook op nationaal niveau nieuwe bestuurlijke vaardigheden! Zowel goed voor je connecties als een aanwinst op je CV. Het afgelopen jaar heeft het congres helaas geen doorgang kunnen vinden door het Coronavirus. Wel hebben wij al een mooie basis gelegd waarmee jullie verder mee kunnen gaan, maar waar ook zeker genoeg ruimte is voor eigen creativiteit en inbreng.

Wie ben jij?
Je studeert Geneeskunde en bent enthousiast, sociaal en pakt dingen graag goed aan. Eens in de twee weken heb je tijd voor een avondje vergaderen en gezelligheid. Tussentijds zorg je ervoor dat taken die jij hebt uitgevoerd worden.

Geinteresseerd?
Stuur je CV en motivatie dan uiterlijk 19 maart naar secretaris@micbestuur.nl Heb je vragen, stuur dan een berichtje naar naar bovenstaand e-mail adres of kijk op de website: www.medischinterfacultaircongres.nl

Partners