U bent hier:

Nieuw bestuur gezocht!

01/03/2021

Wil je jouw bestaande talenten nog verder ontwikkelen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarbij je op een compleet andere manier bezig bent met geneeskunde? Ben je klaar om een uitdagend en gezellig avontuur te beleven? Wie weet is een bestuursjaar bij de MFVR iets voor jou!

In september zal het 54ste bestuur aftreden en zullen zij opgevolgd worden door een nieuwe groep enthousiaste studenten die een jaar lang aan het roer van de vereniging mogen staan. Vanaf dat moment kan jij met je bestuursgenoten een jaar vol avonturen, uitdagingen en activiteiten beleven!

Ben jij geinteresseerd in een bestuursjaar bij de MFVR? Kom dan naar de f.t. interesseborrels op 4, 8 en 15 maart. Hier kun je ons het hemd van het lijf vragen. Uiteraard kun je ons ook altijd mailen, appen of aanspreken in de bestuurskamer. Om een duidelijk beeld voor jou te scheppen hebben we een f.t. infobulletin ontwikkeld. Die kun je via onderstaande link op je gemak doorlezen.

Lees het f.t. infobulletin hier!

Schop het ver bij de MFVR!

Veel liefs,
Het 54ste bestuur

Partners