U bent hier:

Coassistenten

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Ben jij coassistent en wil je meer informatie over de coschappen, evenementen van de Co-raad of onderwijsinspraak? Lees dan snel verder!

De Co-Raad Rotterdam zet zich in voor de belangen van de coassistenten van het Erasmus MC. Op het gebied van onderwijs houden wij ons bezig met het evalueren en optimaliseren van de coschappen. Om dit te kunnen realiseren hebben we op verschillende niveaus overleg, zowel met de coassistenten zelf (IMS, co-lunches) als met onderwijsorganen (discipline- en affiliatiecoördinatoren, het DCO, het ODC, de werkgroep MORE, de werkgroep OER, etc.).

Om de coschappen meer kleur te geven, verzorgen wij een aantal keer per jaar speciaal voor coassistenten bedoelde activiteiten: CCA's en co-borrels. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld ter ontspanning, maar bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het bijhouden/vergroten van je netwerk.

Met al deze activiteiten proberen we voor alle coassistenten een aangename, leerzame en succesvolle periode van coschappen te verzorgen.

Op deze pagina vind je informatie over wat de Co-raad precies inhoudt, informatie over de master geneeskunde, Werkzaamheden binnen het Erasmus MC en evenementen van de Co-Raad. 

Evenementen

 • Spinning @Rocycle

  nog bezig t/m 08 december

  Bekijken
 • Medische Carrière Congres

  02 december - 09:00 tot 22:00 uur

  Bekijken
 • Symposium: Het brein (livestream)

  02 december - 09:30 tot 13:00 uur

  Bekijken

Partners