U bent hier:

Studententeam Apotheek Backoffice Sophia Kinderziekenhuis

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Studententeam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Gezocht: studenten voor het studententeam Apotheek Backoffice Sophia Kinderziekenhuis

Functie-inhoud

Op de backoffice ben je voornamelijk bezig met het bereiden van medicijnen en deze voor toediening gereed maken (VTGM). Van infusen voor één specifieke of juist meerdere patiënten tot orale medicatie en antibiotica of parenterale voedingen. Je werkt met innovatieve apparatuur. Veel werk vindt plaats in aseptische ruimtes (cleanrooms/LAF- kasten) die op precies de juiste luchtdruk worden gehouden. Daarnaast ben je bezig met het uitzetten van de medicijnkarren voor de verschillende afdelingen in het Sophia Kinderziekenhuis.

Voor het kunnen solliciteren voor de vacature is het een vereiste dat je een medisch gerelateerde studie volgt.

Je werkt voornamelijk in de weekenden, maar het is een zeer sterke pré als je ook doordeweeks minimaal 2 dagen beschikbaar bent. Daarnaast is het een vereiste dat je minstens 3 weken beschikbaar bent in de zomervakantie (week 29-35). Het inwerken zal doordeweeks plaatsvinden: ochtenddeel (09:00-12:30 uur), middagdeel (13:30-17:30 uur) of gehele dag (09:00-17:30 uur). Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om ook in de avonden in te werken, zodat het inwerken versneld kan worden. Hierover zal tijdens het inwerkproces meer duidelijkheid zijn.

Je werkt nauw samen met ziekenhuisapothekers, apothekersassistenten, verpleegkundigen en studenten. Al met al zorg je ervoor dat de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis de juiste medicatie ontvangen.

Werktijden

 • Weekenden (zaterdag en zondagen): 09:00-17:30
 • Feestdagen: 09:00-17:30
 • Doordeweeks: 09:00-17:30
 • Inwerken doordeweeks en wanneer mogelijk ook in de avonden

Wat bieden wij

 • Uitdagend, gevarieerd werk.
 • Werk van betekenis.
 • Intensieve samenwerking in een leuk en open studententeam.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 4.

Daarnaast krijg je onder meer uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Universitair Medische Centra:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Financiële compensatie voor onregelmatige diensten.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • In de weekenden kosteloos parkeren.

Wat verwachten we van jou

 • Medisch gerelateerde studie is een vereiste
 • Minimaal 3 weken beschikbaar in de zomervakantie is een vereiste
 • Minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar is een vereiste
 • Minimaal 2 zondagen per maand beschikbaar is een vereiste
 • Beschikbaar in de overige vakanties heeft een zeer sterke pré
 • Minimaal 2 dagen doordeweeks beschikbaar is een pré.
 • Voor het inwerken: doordeweeks minimaal 2 hele dagen (09:00-17:30) OF doordeweeks 3 tot 4 dagdelen (09:00-13:00 OF 13:30-17:30) beschikbaar. Wellicht mogelijk om ook in de avonden ingewerkt te kunnen worden.
 • Flexibel inzetbaar
 • Communicatief vaardig naar zowel de apothekersassistenten als de verpleegkundigen
 • Een zelfstandige en actieve werkhouding

Ben je enthousiast en wil je ons studententeam versterken? Stuur dan uiterlijk 16-12-2023 je sollicitatiebrief en CV naar studententeam.depotheek@gmail.com onder vermelding van ‘Sollicitatie Studententeam Apotheek BO SKZ’.

Partners