U bent hier:

Arts-onderzoeker Maag-Darm-Leverziekten

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Promovendus
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature voor arts-onderzoeker Maag-Darm-Leverziekten

Afdeling: Maag, darm en leverziekten, Erasmus MC Rotterdam
Aanstelling: 1 FTE/100%
Startdatum: zo snel mogelijk


Wil jij graag promoveren bij de maag-, darm- en leverziekten en heb jij interesse in slokdarmkanker, dan zoeken we mogelijk jou! De MDL-afdeling van het Erasmus MC staat bekend vanwege de uitstekende patiëntenzorg en het internationale karakter met kwalitatief hoogstaand wetenschappelijk onderzoek.

We zoeken een arts-onderzoeker voor een promotietraject gericht op de detectie en behandeling van vroegcarcinomen in de slokdarm.

Momenteel draaien er verschillende studies gericht op het screenen van patiënten met een hoog risico op slokdarmkanker, tijdige detectie en behandeling middels lokale minimaal invasieve endoscopische resectie. Interessante aspecten van dit promotie traject zijn onder andere het klinische karakter met prospectieve studies met patiënten en bijwonen van endoscopieën en samenwerkingsverbanden op zowel landelijk als internationaal niveau met andere expert ziekenhuizen.

Ben jij nieuwsgierig, enthousiast en goed in staat zelfstandig te werken maar ook een echte team player, dan zoeken we mogelijk jou. Bij interesse of voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met:

Dr. Arjun Koch (MDL-arts). Email a.d.koch@erasmusmc.nl
Laurèlle van Tilburg (arts-onderzoeker MDL). Email: l.vantilburg@erasmusmc.nl

Partners