U bent hier:

GEZOCHT: student met affiniteit voor onderzoek en endocrinologie

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij een enthousiaste geneeskunde student met interesse in wetenschappelijk onderzoek en endocrinologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanuit het Schildklier Centrum zijn wij op zoek naar een geneeskunde student die mee wil werken aan onderzoek naar medullair schildklierkanker. Medullair schildklierkanker is een zeldzame vorm van schildklier kanker met vaak een slechtere prognose. Het gaat om retrospectief onderzoek met als doel het verbeteren van de diagnostiek, behandeling, en prognose van patiënten met medullair schildklierkanker.

Je taken zullen bestaan uit het helpen met verzamelen van data en het mee werken en schrijven aan een wetenschappelijke publicatie. Er is ook ruimte voor eigen literatuuronderzoek met de mogelijkheid tot het verzinnen van een eigen onderzoeksvraag. Op deze manier krijg je te maken met alle aspecten van het wetenschappelijk onderzoek en ontwikkel je jezelf op het gebied van samenwerken in een team, kritische beoordeling van literatuur en het opzetten van onderzoek.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hartelijke groet,

Leonoor Schonebaum

Arts-onderzoeker
Schildklier Centrum Rotterdam
l.schonebaum@erasmusmc.nl

Partners