U bent hier:

Student Data Entry - Kindergeneeskunde

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Gezocht: enthousiaste student voor data entry kindergeneeskunde

Binnen ons Centrum voor Lysosomale en Metabole ziekten (Erasmus MC-Sophia) zoeken wij op korte termijn een enthousiaste nauwkeurige student om data in te voeren.

In ons expertise centrum worden patiënten met lysosomale stapelingsziekten klinisch intensief gevolgd, waarbij o.a. de longfunctie en hartfunctie wordt bepaald. De werkzaamheden betreffen het invoeren van de resultaten van dit onderzoek. Tevens wordt je gevraagd om patiënten te filmen tijdens fysiotherapeutisch onderzoek.  Voor het zoeken van de juiste gegevens in het patiëntendossier moet je jouw medische kennis in de praktijk brengen. Hierdoor ben je ook bezig met de patiënten en hun ziektebeloop.

Wij zoeken een student voor ongeveer 6-8 uur per week (in overleg mogelijk uit te bereiden). Het gaat om een aanstelling voor de periode van 1 jaar, met eventueel de mogelijkheid om de aanstelling te verlengen, afhankelijk van beschikbare werkzaamheden en ervaring. Het werk vindt voornamelijk plaats tijdens kantooruren, de dagen waarop je werkzaam bent zijn flexibel in te plannen. Omdat de fysiotherapeutische testen plaatsvinden op dinsdag (1x per maand) en woensdag heeft beschikbaarheid op een van deze dagen de voorkeur.

Wil jij ons team komen versterken en zo bijdragen aan een betere toekomst voor patiënten met een lysosomale stapelingsziekte? Solliciteer dan nu. 

Heb je interesse neem dan voor  contact op met Iris Plug, (i.plug@erasmusmc.nl, 06-18555999).  

Partners