U bent hier:

Data collectie dossiers

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Studeer jij geneeskunde en zoek je een leuke bijbaan?

Locatie
ErasmusMC

Functie
Data collectie dossiers

Periode
zsm – maart 2023

Werkbelasting
Min 10 uur per week

Toelichting
Wil jij wat bijverdienen tijdens je laatste jaar van de Bachelor, wachttijd of coschappen en lijkt het je leuk om al doende meer te leren over Intensive Care geneeskunde, het doen van onderzoek en verschillende medicatie?

Wij zijn op zoek naar studenten die voor ongeveer 15 euro per uur (bruto, schaal 4 trede 0 via AMR), data uit patiëntendossiers willen verzamelen en invoeren in een database. Ervaring met Hix is een pré. We zoeken iemand die voor minimaal 10 uur per week beschikbaar is, maar idealiter voor meerdere dagen per week. Je kunt zelf je uren inplannen (dus ook in de avonden of weekenden) en de werkzaamheden vanuit huis verrichten. In principe loopt het project naar verwachting door tot maart, we begrijpen het als er periodes tussen zitten waarin je bijvoorbeeld door co-schappen iets minder kunt werken!

Ook is er vanuit hier mogelijkheid om door te stromen tot een grotere rol binnen het onderzoek of bijvoorbeeld een wetenschappelijke stage.
Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar SELECT@erasmusmc.nl met je cv en een korte introductie!
Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groet,

Katrijn Daenen MSc
Arts onderzoeker
Internist in opleiding
Intensive Care & Viroscience | Erasmus MC

Partners