U bent hier:

Vacature student TOS

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Het Clinical Trial Center (https://ctc.erasmusmc.nl/) heeft per direct een vacature voor een medisch student, waarbij je samenwerkt met de trial ondersteuners van het team Hematologie. Je kunt hierbij een bijdrage leveren aan het verwerken van output t.b.v. wetenschappelijk onderzoek.

Je ondersteunt de research verpleegkundigen en trial ondersteuners bij het verwerken van afgenomen patiënten materiaal (o.a. bloed- en urinesamples) in het laboratorium en het klaarmaken van deze samples voor verzending. Daarnaast houd je je bezig met verschillende studie-gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Werkomgeving
Het CTC is onderdeel van het Erasmus MC Kanker Instituut. Het CTC ondersteunt bij fase 1, 2 en 3 klinische studies.

Profiel
Je bent minimaal eerstejaars student geneeskunde. Ervaring met het werken in een lab is een pre. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht en je bent minstens 12 uur per week beschikbaar voor minstens 6 maanden (bij voorkeur langer).

Belangrijk is dat je kunt werken op maandagen. Overige werktijden en dagen kunnen in onderling overleg flexibel worden ingevuld, met een voorkeur voor woensdagen. In vakantieperiodes is er mogelijkheid om extra ingezet te worden.

Wat bieden wij
Betaling volgens de reguliere tarieven voor studenten, conform de CAO voor universitaire medische centra.

Contact
Bij interesse stuur een mail en je CV naar Inge Wagenaar, team manager Hematologie Clinical Trial Center (i.wagenaar@erasmusmc.nl)

Partners