U bent hier:

Vacature studententeam Nucleaire Geneeskunde

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Per september 2022 is de unit Nucleaire Geneeskunde op zoek naar enthousiaste studenten die het studententeam willen versterken. Studeer jij geneeskunde en lijkt het je leuk om ervaring op te doen in het ziekenhuis? Dan is dit wat voor jou!

Binnen de unit Nucleaire Geneeskunde liggen patiënten met onder andere neuro-endocriene tumoren, schildkliercarcinomen en prostaatcarcinomen. Deze patiënten ondergaan een radioactieve behandeling. Daarom biedt de unit het personeel een 5B stralingscursus aan, een leuk extraatje voor je CV!

Werktijden

Het studententeam werkt avond- en nachtdiensten. De avonddiensten zijn van maandag t/m donderdag van 16.00-23.00 uur en de nachtdiensten zijn van dinsdag t/m vrijdag van 22:45- 08:00. Er wordt verwacht dat je 4-8 diensten per maand werkzaam bent. Flexibiliteit is een vereiste.

Werkzaamheden

  • Observeren van de nodige zorg voor de patiënten en zo nodig een arts/ verpleegkundige achterwacht alarmeren
  • Participeren in directe patiëntenzorg
  • Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
  • Administratieve taken
  • Keukenwerkzaamheden

Wie zoeken wij?

Geneeskundestudenten die in het bezit zijn van hun propedeuse, met een goede teammentaliteit die in ons studententeam team past. Je bent enthousiast, serieus, nauwkeurig en flexibel inzetbaar. Verder is het erg belangrijk dat je zelfstandig kunt functioneren. In de avond en in de nacht ben je alleen op de afdeling met een verpleegkundige achterwacht die niet op de afdeling is. Er is hierdoor wel vaak voldoende tijd om aandacht te besteden aan je studie!

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO UMC schaal 2.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over de werkzaamheden op de afdeling, stuur dan gerust een mail. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 28 september 2022 naar evaedam2000@gmail.com. De sollicitatiegesprekken vinden kort na de sollicitatie plaats zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

Vriendelijke groet en hopelijk tot snel,
Studententeam Nucleaire Geneeskunde

Partners