U bent hier:

Gezocht: Enthousiaste bachelor student die graag mee zou willen helpen aan ons onderzoeksproject.

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Studeer je al een tijdje geneeskunde en lijkt het je leuk om kennis te maken met “onderzoek doen”? Vanuit de afdeling chirurgie, in samenwerking met de afdeling endocrinologie, hebben wij een grote retrospectieve database opgezet van alle geopereerde schildklier patiënten uit het regionale schildkliernetwerk (www.schildkliernetwerk.nl). Deze database willen we graag prospectief blijven aanvullen. Onze focus ligt op het onderzoeken van chirurgische complicaties zoals hypoparathyreoïdie en stembandletsel. Daarnaast willen we retrospectief onderzoeken of we onze patiënten veilig een minder uitgebreide operatie kunnen aanbieden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bachelor student geneeskunde die graag kennis wil maken met het doen van wetenschappelijk onderzoek. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme, initiatief, leergierigheid en nauwkeurigheid. We vragen je initieel om te helpen met het aanvullen van de database, mogelijk ook in de ziekenhuizen in de regio. Het takenpakket kan uitgebreid worden indien gewenst en in overleg kan er uiteindelijk zelfs een masteronderzoek of
bijdrage aan wetenschappelijk artikel uit voortvloeien. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom om mee te kijken op de polikliniek of de operatie kamer. Het project loopt nog minimaal 1 jaar, dus het is fijn als je vanaf nu het komende jaar mee wilt helpen.

Er staat geen vergoeding tegenover en het plannen van de werkzaamheden gebeurt altijd in overleg. Heb je nog vragen of ben je meteen enthousiast?
Mail dan vóór 5 oktober je CV en motivatiebrief naar s.p.j.vandijk@erasmusmc.nl.

Met vriendelijke groet,
Tessa van Ginhoven, chirurg
Sam van Dijk, PhD-student

Partners