U bent hier:

Vacature arts-onderzoeker IBDREAM

Bedrijf
Franscisus
Type
ANIOS
Locatie
Rotterdam

Omschrijving

IBDREAM is een multicenter, prospectief register gericht op kwalitatief goede, transparante IBD zorg, patiënt betrokkenheid (eigen regie) en veiligheid en effectiviteit van IBD medicamenteuze behandelingen. Bij dit register zijn meerdere IBD centra betrokken: Jeroen Bosch Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Medische Spectrum Twente, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Radboudumc. Binnen IBDream worden er verschillende studies gedaan naar de kwaliteit van IBD zorg, waarbij PROMS (patiënt gerapporteerde uitkomsten) een grote rol spelen. Voor deze studies zijn wij op zoek naar een arts-onderzoeker voor de periode van 3 jaar. De tijdsverdeling tussen de verschillende lokaties waar het onderzoek wordt uitgevoerd is in overleg in te delen. Binnen de verschillende ziekenhuizen maak je deel uit van een enthousiast team van arts-onderzoekers.

Solliciteren kan met een mail met een korte en bondige motivatiebrief en CV naar t.romkens@jbz.nl en r.west@franciscus.nl. Voor meer informatie over de functie kan je ook mailen naar deze mailadressen.

Partners